slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Kamera PS5 / Playstation 5 Camera HD

7.499 dinFiksno

Beograd
Novo
83
1
juče
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
konzole i igre BG 066/210-100
Član od 18.09.2012.
kp izlog

 

PS5 HD Camera - kamera za Sony PS5 konzole

 

Cena: 7499 rsd

 

 

✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅

 

 

Budite u centru pažnje kada delite igre pomoću HD kamere za Sony PlayStation 5 konzole.  Uz dupli objektiv za snimanje u rezoluciji 1080p i ugrađeno postolje, HD kamera savršeno funkcioniše sa alatkama za uklanjanje pozadine na PS5 konzoli stavljajući vas u centar pažnje.  Snimite se u glatkoj, izoštrenoj FHD rezoluciji sa dva širokougaona objektiva kamere dok uživo emitujete svoje najlegendarnije trenutke iz igre. Brzo kreirajte snimak ili emitujte sebe i svoju igru pomoću dugmeta za kreiranje na DualSense™ bežičnom kontroleru.  Napravite savršeni snimak pomoću ugrađenog podesivog postolja HD kamere. Njegov kompaktni dizajn omogućava vam da ga bezbedno postavite iznad ili ispod televizora – gde možete prema svojoj meri fino da podesite ugao.

Budite u centru pažnje uz alatke za uklanjanje pozadine!

Zauzmite centralno mesto u svojim produkcijama pomoću ugrađenih alatki za uklanjanje pozadine PlayStation®5 konzole.  Uz pomoć HD kamere, možete dodati sebe u snimke igre koje emitujete u režimu „ slika u slici“ , pri čemu imate mogućnost da izrežete pozadinu ili je potpuno uklonite pomoću zelenog ekrana.

 

 

✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅

 

 

ID Oglasa: #150276118
Informacije

Kontakt:


066/210-100
060/3030-397

 

 

Radnje

 


  1. BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA
  2. NOVI BEOGRAD

 

 

REGISTROVANA RADNJA 2007 GODINE - KP PARTNER - GARANCIJA SIGURNE KUPOVINE

 

 

 

✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅

 

Plaćanja 

 

- Keš plaćanje

- Čekovima građana

- Kreditnim karticama 

- Administrativnom zabranom
- PIO fond uz penzioni cek

- Ugovor za fizicka lica

 

 

- Crypto 

 

*cene u oglasu važe za gotovinu

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.