slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

PS2 na PS3/PC joypad (džojstik) adapter

599 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
333
14
juče
Odgovara na 57% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Dragana
Član od 25.06.2013.
Svi oglasi

Prodajem novi nekorišćen Sony PlayStation PS2/PS1 na PS3/PC joypad (džojstik) adapter. Ukoliko imate džojstike od PlayStation 1 ili PlayStation 2 (PS1, PS2) uz pomoć ovog adaptera možete ih koristiti na PlayStation 3 konzoli (PS3) ili na bilo kojem PC-u sa USB portom.

Pomoću ovog adaptera možete iskoristiti vaš Dualshock 1 ili 2 na vašoj PS3 ili PS4 konzoli! Ako igrate dosta PSOne Classic ili PS2 Classic igara na vašoj PS3 konzoli ili PC-u preko emulatora, ili vam jednostavno treba drugi kontroler a imate već kvalitetne Sonyeve dualshockove prethodnih generacija, po ceni od 600din dobijate rešenje!  

Kompatibilan je sa većinom kontrolera za PS1/PS2, znači i 3rd party kontroleri su podržani, a podržava i vibracije. Radi na svim operativnim sistemima, čak i na Linuxu i Apple Mac OSX-u. Za emulaciju PS2 i PS1 igara ovo je stvarno must-have. Lično preuzimanje je moguće u Novom Sadu i Rumi a za ostala mesta šaljemo kurirskim službama.

ID Oglasa: #136997122
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.