slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

PS4 > Kamera V2 + V2 Drzac / Playstation OFFICIAl / Original

55 €

Leskovac
Korišćeno
Dostupno odmah
275
9
pre 13 dana
Odgovara na 58% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Nikola Konzole - 064 4596555
Član od 24.10.2014.
kp izlog

Serial: 13310660001226 /  CUH: ZEY2

KAO NOVA JE, kao sto se vidi i na slikama, TOP STANJE ! ! !


Originalna
 kamera + Drzac / Stalak za Playstation 4 NAJNOVIJA VERZIJA V2 , naravno u potpunosti ispravna.

 

 


OPIS :

 

PlayStation kamera V2 ne samo da vam omogućava da vidite, čujete, veselite se i da delite vaše fantastične podvige s prijateljima, ona je ujedno i vaš portal u neverovatnu virtualnu stvarnost zahvaljujući PlayStation VR podršci. Novi redizajnirani model takođe dolazi s prilagodljivim stalkom, tako da nikada nije bilo lakše uhvatiti vaše legendarne trenutke igranja.

PLAYSTATION KAMERA V2 SADRŽI I NEKOLIKO ODLIČNIH MOGUĆNOSTI:

  • Video prenos - prenosite uživo sebe i vaše gameplay u svet
  • Prepoznavanje lica - koristiti PlayStation kameru za prepoznavanje lica kako bi se prijavili na vaš PS4 odmah
  • Glasovne komande - iznosite naredbe u igri, pretražujte svoju kolekciju igara i pokrenite igru sa samo nekoliko jednostavnih reči
  • Tačno praćenje - ostvarite prednost nad svojim neprijateljima u igri, i kontrolišite određene igre svojim pokretima preko preciznnog praćenja glave i gestova

VAŠ PORTAL U PLAYSTATION VR

Zahvaljujući dvostrukim sočivima i tehnologijom 3D dubinskih senzora, nova PlayStation kamera V2 može pratiti položaj i orijentaciju VR headseta, pomažući da se isporuči neverovatan osećaj prisutnosti u raznim zapanjujućim VR svetovima.

KOMUNICIRAJTE SA SVOJIM PRIJATELJIMA I RIVALIMA.

Dok se igrate, PlayStation kamera omogućava da to uradite u kristalno čistom videu sa visoko kvalitetnim zvukom. Poseduje prepoznavanje lica i glasa pa je PS4 pod vašom komandom. PlayStation Kamera prati svetlo vašeg DUALSHOCK 4 bežičnog kontrolera. Čak najsuptilniji pokreti mogu biti pretvoreni u preciznim kontrolama. Četiri ugrađena mikrofona da može da vas čuje gde god da ste u sobi. Chat prijatelju se pojavljuje vaše lice u prozoru na svom ekranu, i obrnuto.

ID Oglasa: #133750009
Informacije

                                         
VRACAM NOVAC ukoliko se paket osteti u tranportu.

Moze licno preuzimanje u poslovnom prostoru u Leskovcu, ili saljem na teritoriji Srbije ( Post Express, Bex , DExpress . . . )    

Pogledajte sve moje oglase klikom na kp izlog " 

Kontakt :
☎️ 064 / 45 96 555   Nikola

Poziv     (10h-21h)
Poruke  (00h-24h)
Viber     (00h-24h)

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.