slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Punjac za dzoistike PS4

1.499 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
143
8
pre 13 dana
Odgovara na 86% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
B@mbi Shop 062/613-565.
Član od 24.11.2020.
Svi oglasi
2 dzoistika odjednom. . .
Одржава вашу А-игру укљученом - Дизајнирано за А+ играче попут вас, реците збогом дугим периодима пуњења и поздравите интензивнију игру.  Наша ПС4 Про прикључна станица за бежично пуњење са 2 уграђена УСБ прикључка адаптера може напунити оба ваша контролера за само 2 сата!
Максимизира ваш простор - Елегантан и танак дизајн наше прикључне станице за пуњење за ПлаиСтатион 4 контролер штеди више простора и простора за складиштење других предмета.  Нећете морати да се носите ни са неуредним призором замршених жица.
Продужава животни век ПС4 контролера - Са својим уграђеним заштитним чипом, ваш ПС4 контролер је безбедан од уобичајених проблема као што су прегревање, пренапон или кратки спој.  Дакле, дугорочно можете безбедно да максимално искористите свој контролер.
Са ЛЕД индикаторима - Пратите статус пуњења помоћу ЛЕД светлосног индикатора на предњем екрану вашег ПС4 пуњача.  Постаје плаво када је потпуно напуњен.

Porucite: 062/613-565 B@mbi Shop
Dostupni smo: Viber, WhatsApp, SMS, KUPUJEM-PRODAJEM
ID Oglasa: #159108042
Informacije
Postovani

Mozete poruciti putem poruke Ili pozovite

Upisite vase ime, prezime, adresu i broj telefona.

Mozete poruciti I preko poruke SMS/Viber/WhatsApp na broj telefona

☎️☎️☎️ 062/613-565 ☎️☎️☎️

Svi proizvodi su u fabrickom pakovanju NOVO

Tu smo za sva pitanja u vezi proizvoda

Srecna kupovina

B@mbi Shop
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.