slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Twin Dock za punjenje Džojstika - Stalak PS4 Playstation 4

1.200 din

Kovin
Korišćeno
Dostupno odmah
79
2
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Maximus Konzole
Član od 18.09.2012.
Svi oglasi

Više vrsta korišćenih Twin dock-ova za punjenje dva dualshock PS4 džojstika istovremeno!   

1200din - kvalitetan twin dock punjač, sa dva pin-a za punjenje koje se kače za džojstike (i stoje na njima) pa se samo prisloni džojstik i kreće punjenje. Led svetlo pokazuje napred (plavo kada je puno ili džoj nije na docku ili crveno dok se pune. Imaju svoj USB kabl integrisan.   2 kompletna punjača na stanju
 
PRODATO - 1500din - kvalitetan twin dock punjač , koji puni džojstike na donjim konektorima za punjenje na džojevima. Automatski čuva micro usb konektor. Poseduje LED plavo svetlo svuda okolo u donjem delu. Na prednjem delu prikazuje kada se pune džojstici ili kada su puni. Napaja se sa micro usb kablom (ne dolazi u pakovanju)

1500din - kvalitetan vertikalni twin dock punjač, sa led svetlom, džojstici izgledaju kao da su u vazduhu dok su na njemu. Napaja se sa micro usb kablom (ne dolazi u pakovanju)

Napomena:  vidljivi minimalni normalno tragovi u vidu sitnih ogrebotina, ali su u potpunosti ispravni i funkionalni.   

   

ID Oglasa: #163818922
Informacije
Lično preuzimanje Kovin - Smederevo

Slanje - Post Express - Bex uz veoma pažljivo pakovanje!

Pogledajte ostale moje oglase!



Radna garancija: 30 dana konzole (sem fizička oštećenja, oštećenja HDMI ulaza, udara groma i sl).   Džojstici 7 dana (sem udara polivanja, ostecenja konektora ili analoga). Igrice da rade u trenutku prodaje!

Poštarinu plaća kupac!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.