slika
slika
slika
slika
1 od 4

Akcija! RUSE Igra za PlayStation 3 Original!

800 din

Sombor
Korišćeno
Dostupno odmah
155
1
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Del Boy 0644796925
Član od 18.01.2011.
Svi oglasi
Odlična igra! Ispravna naravno.
Da nam je neko rekao da ćemo za života biti svedoci druge revolucionarne real-time strategije na temu Drugog svetskog rata, pomislili bismo da se zabunio.

R. U. S. E. je oklopni voz svežih ideja i njihovog još svežijeg ovaploćenja koji će vam vratiti veru u budućnost žanra. Osnovni strateški sloj igre jesu, naravno, jedinice i njihova regrutacija/borbena upotreba u zavisnosti od onoga čime raspolaže protivnik, a što je pod ogromnim znakom pitanja tokom većeg dela bitke (pre svega mislimo na multiplayer). Da li će protivnik bazirati strategiju na tenkovima ili su građevine za njihovu proizvodnju lažne? Da li je kolona vozila koju detektujete sa drugog kraja mape stvarna ili su u pitanju drvene konstrukcije?   Esencija svega je delimični fog-of-war: pokreti protivničkih trupa su u svakom trenutku vidljivi, ali ako vam se trupe ne dodiruju ili nemate izviđačke jedinice u blizini, jedinice će biti predstavljene ikonom „ teških” ili „ lakih trupa” , bez indikacije o tipu ili modelu jedinice, pa ni o tome da li su jedinice prave ili lažne.

ID Oglasa: #75782549
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.