slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Assassins Creed 2 GOTY PLATINUM - PS3 igra

850 din

Leskovac
Korišćeno
Dostupno odmah
86
1
danas
Odgovara na 54% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Nikola KONZOLE - 064 4596555
Član od 24.10.2014.
kp izlog

Original igrica za Playstation 3 na ENGLESKOM jeziku.  

ISPRAVNA u potpunosti, koriscena samo u kucnim uslovima.    

Testirana i pre samog postavljanja na oglas, u potpunosti je ispravna.  

Ima dosta odlicnih naslova u mojim oglasima, pogledajte ih klikom na "kp izlog" 

OPIS IGRICE :

Kontinuitet naracije o večnom ratu izmeð u templara i assassina, posmatran kroz prizmu Dezmonda Majlsa, barmena čiji su preci bodežžom i sabljom izvrŠšili veliki uticaj na istoriju, jeste „ lajt motiv“ koji smo nasledili iz prvog dela. Borbena sećanja predaka, koje momak ponovno prožživljava kroz interfejs sa Animusom, napravom sposobnom za ekstrakciju genetske memorije, ovoga puta imaju daleko ličniji pečat za koji je zaslužžan mlað i predak u porodičnom stablu. Ecio Auditori, sin bankara iz renesansne Firence, razlikuje se kao nebo i zemlja od mutavog Altaira. Momak ima ličnost, porodičnu predistoriju, snažžan motiv (okrutna izdaja i smrt oca i braće na vešŠalima) ima izražžen karakter, nade, tripove i stremljenja – to je lićnost koju oblikuje bogato osmiŠljšeno okružežnje italijanskih gradova-držžava XV veka. Protagonisti u ovoj kompleksnoj priči, uključujući i porodice Mediči i Paci, Bordžije i Leonarda da Vinčija, predstavljaju dodatne slojeve ove raskošŠne torte.  

ID Oglasa: #108181939
Informacije

                                         
VRACAM NOVAC ukoliko se paket osteti u tranportu.

Moze licno preuzimanje u poslovnom prostoru u Leskovcu, ili saljem na teritoriji Srbije ( Post Express, Bex , DExpress . . . )    

Pogledajte sve moje oglase klikom na kp izlog " 

Kontakt :
☎️ 064 / 45 96 555   Nikola

Poziv     (10h-21h)
Poruke  (00h-24h)
Viber     (00h-24h)

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.