slika
slika
slika
1 od 3

Call of Duty Ghosts COD original igra za PS4+GARANCIJA

1.999 din

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
38
0
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Milan
Član od 14.09.2012.
Svi oglasi

KUPUJTE BEZBEDNO I KUPUJTE PROVERENO! POGLEDAJTE MOJE OCENE!
SALJEM POSTEKSPRESOM i BEX-om SIROM SRBIJE!
MOGUCE LICNO PREUZIMANJE I TESTIRANJE U INDJIJI I NOVOM SADU!

 

 

Original igra za Sony Playstation 4 konzolu : Call of Duty Ghosts .

 

 

Priča ove igre, za razliku od ranijih naslova vrlo je jasna i prati elitnu grupu specijalnih jedinica poznatih pod imenom Ghosts (Duhovi) čiji pripadnici nose fantomke ofarbane tako da liče na lobanje. Kampanju pratite kroz jednog od glavnih likova Logana Walkera, koji zajedno sa bratom Davidom pristupa Američkim specijalcima, a kasnije i pomenutom odredu. Bore se protiv nove pretnje miru u svetu, Federaciji koju predvodi odmetnuti bivši pripadnik Ghosts-a. Član vašeg tima je i nemački ovčar Riley, saborac kome izdajete naredbe za napad, a u pojedinim nivoima koristite i kameru na njegovim leđima za pregled i izviđanje terena, te napada iz prikrajka. Kao i u ranijim naslovima, očekuje vas vožnja u stilu visokobudžetnih akcionih filmova, prepuna eksplozija i fijuka metaka.

Magija CoD serijala nalazi se u multiplayer-u. Tu imamo nekoliko novih sistema među kojima je i stvaranje vlastitog vojnika. Možete mu birati opremu, odeću, a po prvi put u serijalu i pol, te igrati kao ženski vojnik. Tu su i dva moda. Squad mode, u kome možete zajedno sa botovima ili sa prijateljima kao što naslov kaže, napraviti odred i boriti se protiv kompjuterski vođenih timova ili drugih igrača. Extinction menja popularni zombi mod iz Black Ops serijala. U ovom modu borite se protiv vanzemaljaca, a glavni cilj jeste uništiti im gnezdo.

 

Na Engleskom jeziku.

Potpuno ispravna i testirana.

Radna garancija 30 dana.

ID Oglasa: #162817205
Informacije

SLANJE #
Postekspres, BEX, AKS
PREUZIMANJE #

lično Beška, Inđija ili Novi Sad
PLAĆANJE #
pouzećem ili žiro racun (ako nemate ocena ili sa negativnom)
GARANCIJA #
navedeno u svakom oglasu
REKLAMACIJA #
vraćam novac, menjam artikal / povraćaj lično ili kurir a ptt Vaša / NE za pogrešno kupljene artikle!
PAKOVANJE #
garantujem lično da će paket stići neoštećen

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.