slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Dead Rising 4 Franks Big Package - PS4 igra

1.890 din

Leskovac
Korišćeno
Dostupno odmah
53
2
danas
Odgovara na 55% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Nikola Konzole - 064 4596555
Član od 24.10.2014.
kp izlog

Original igrica za Playstation 4 na ENGLESKOM jeziku.  

CD je kao NOV,   bez ijedne tackice ili bilo kakvih riseva.  

Igra je testirana i pre samog postavljanja na oglas , u potpunosti je ispravna.

Da biste bili 100% sigurni u sve sto je napisano iznad, osim osnovnih slika samog stanja igre ,  imate prilozene slike cak i dok je CD u radu  ( POSLEDNJE SLIKE U OGLASU ) .    


Ima dosta odlicnih naslova u mojim oglasima, pogledajte ih klikom na "kp izlog"

 


OPIS IGRICE :  

KAO I U SVAKOJ IGRI KOJA SADRŽI ZOMBIJE, TAKO I U NOVOM DEAD RISING-U GLAVNI JUNAK U RELATIVNO KRATKOM RAZDOBLJU POTAMANI PUNO HODAJUĆIH LEŠEVA.

Šetnja šoping-centrom punim zombija glavna je tema najnovijeg trejlera u kojem, kao i inače, Frank West radi ono što Frank West zna najbolje – maštovito eliminisanje zombija. Naravno, poseta šoping centru ne bi bio potpun bez usputnog ručka. Uostalom, svi znaju da je ubijanje zombija vrlo zamoran posao. Najbolja stvar kod ovog trejlera i čitavog serijala je količina humora koji autori trpaju u Dead Rising – igru koja bi u svakom drugom scenariju jednostavno vapila za klasičnim elementima horora. Frank se uprkos groznoj situaciji ludo zabavlja, pretvorivši koncept survival horora u izvrsnu interaktivnu crnu komediju.

ID Oglasa: #122434066
Informacije

                                         
VRACAM NOVAC ukoliko se paket osteti u tranportu.

Moze licno preuzimanje u poslovnom prostoru u Leskovcu, ili saljem na teritoriji Srbije ( Post Express, Bex , DExpress . . . )    

Pogledajte sve moje oglase klikom na kp izlog " 

Kontakt :
☎️ 064 / 45 96 555   Nikola

Poziv     (10h-21h)
Poruke  (00h-24h)
Viber     (00h-24h)

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.