slika
slika
slika
slika
1 od 4

Far Cry Primal SPECIAL Edition - PS4 igra / NOVO u celofanu

1.990 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
92
5
pre 13 dana
Odgovara na 59% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Nikola Konzole - 064 4596 555
Član od 24.10.2014.
kp izlog

Igrica je u svom originalnom pakovanju , nije skinut fabricki celofan.    

Ima dosta odlicnih naslova u mojim oglasima, pogledajte ih klikom na "kp izlog"       

 


OPIS IGRICE :  

Ko bi rekao da će jedna FPS igra uspeti da se smesti 12.000 godina u prošlost, a da uspe da zadrži identitet? Ali Primal je uspeo u tome, pa je sve što volimo iz ovog serijala ponovo tu, ali sada u davnoj prošlosti.  

Vrlo kvalitetan open world, prepoznatljivi Far Cry način razvoja likova, brutalne i zadovoljavajuće combat borbe iz blizine, a od sada mogućnost i pripitomljavanja divljih životinja. Životinje neće uvek morati da vas gledaju kao ručak (mada uglavnom hoće), jer ćete od plemenskog vrača učiti kako da ih pripitomite.  Zamerke bi imali na zaplet koji je morao da bude malo složeniji. Nalazite se u Kamenom dobu, u ulozi lovca Takara. Deo ste plemena Wenja, koje definitivno pamti i bolje dane. Vaš cilj je da povratite cilj vašem plemenu u surovom Orosu. Na putu ka cilju isprečiće vam se dva konkurentska plemena - Udam i Izla. Njih morate nadmudriti tako što ćete sticati nove prijatelje i saborce, naučiti nove sposobenosti i slično.  Sporedni likovi su prilično raznovrsni i interesantni. Međutim njihova uloga je dosta ograničena na jednostavno davanje misija i osim u cutscenama, nećete sa njima deliti deo vaše avanture. Nama su se ovi likovi inače prilično dopali, pa nam je žao što ih dizajneri nisu u većem obimu ukomponovali sa ostatkom priče.

ID Oglasa: #152858691
Informacije

                                         
VRACAM NOVAC ukoliko se paket osteti u tranportu.

Moze licno preuzimanje u poslovnom prostoru u Leskovcu, ili saljem na teritoriji Srbije ( Post Express, Bex , DExpress . . . )    

Pogledajte sve moje oglase klikom na kp izlog " 

Kontakt :
☎️ 064 / 45 96 555   Nikola

Poziv     (10h-21h)
Poruke  (00h-24h)
Viber     (00h-24h)

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.