slika
1 od 1

FIFA FC 24 za PS5 Originalna igra na disku/NOVO/Vakum

5.999 din

Beograd
Novo
Dostupno odmah
84
1
pre 10 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
igre-konzole 066 334445
Član od 25.01.2011.
Svi oglasi

***ORIGINALNA IGRA NA DISKU***
NOVO, CD NA ENGLESKOM, U CELOFANU

EA SPORTS FC™ je stigao - novo poglavlje najpopularnije svetske igre. Pridruži se klubu u izgradnji budućnosti fudbala na temeljima inovativnosti i autentičnosti sa više od 19.000 potpuno licenciranih igrača, 700 timova i 30 liga.

 

EA SPORTS FC ti želi dobrodošlicu u najboljoj svetskoj igri uz najbolje fudbalsko iskustvo ikada sa PlayStyles optimizovanim od strane Opta i revolucionarnim Frostbite Engin-om koji ponovo otkriva kako se više od 19.000 autentičnih igrača kreće, igra i izgleda u svakom meču.

Sa pokretima, igrom i izgledom, EA SPORTS FC 24 te približava fudbalu više nego ikada ranije, pokrenut trojstvom tehnologija koje pokreću realističnost igre u svakom meču.

Nova era za Ultimate Team – Poboljšaj igrače u svom klubu pomoću Ultimate Team Evolutions, uključi fudbalerke u svoj Ultimate XI i unesi novu dimenziju u svoju igru uz PlayStyles.  

PlayStyles & PlayStyles+ prevazilaze atribute i ukupne ocene, opremajući fudbalere njihovim prepoznatljivim sposobnostima tako da možeš izgraditi svoj tim na osnovu toga kako oni zapravo igraju na terenu i kako ti voliš da igraš.

Ultimate Team  - Poželi dobrodošlicu ženskom fudbalu u Ultimate Team-u i otključaj novi svet potencijala za izgradnju tima.

Veći klubovi, bolje karijere - Poveži se i takmiči se sa više prijatelja putem cross-play-a u klubovima i kontroliši svoju fudbalsku sudbinu pomoću novih funkcija u Manager and Player Career.

ID Oglasa: #157491918
Informacije

Veliki izbor konzola, opreme i igara. XBOX ONE/SERIES S/X, PS3, PS4, PS5, SWITCH.
Sve ono što vam je potrebno da se priključite virtualnom svetu, samo u VIRTUALSHOP-u.
Isporuka kurirskom službom ili lično preuzimanje u radnji.

 

WWW. VIRTUALSHOP. RS

  RADNO VREME
  Ponedeljak - Petak
  09 -20h
  Subota
  10 - 14h 
  

Kontakt 
066334445

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.