slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Fussball Manager 2005 / PS2 Originalna Igra

700 din

Zrenjanin
Korišćeno
Dostupno odmah
7
0
pre 12 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Game Mania Zr
Član od 03.04.2011.
Svi oglasi

Garancija na ISPRAVNOST !   
Predmet prodaje:  

 

Originalna igrica za PS2.   

  • Fassball MANAGER 2005  (disk ODLIČNO očuvan)
  • Originalno pakovanje
  • Knjižica
  • Engleski
  • 100 % ISPRAVNO !

Ois Igre :

Sveobuhvatna baza podataka igrača Upoznajte svoj tim iznutra uz sveobuhvatnu bazu podataka igrača Total Club Manager 2005 koja sadrži više od 18.000 igrača iz preko 20 potpuno licenciranih nacionalnih liga. 3D Match Engine koji oduzima dah 3D mehanizam za mečeve Total Club Managera 2005 oživljava vaš tim i postavlja standard za fudbalske igre upravljanja. Uz mnoštvo taktičkih opcija i ultra-responzivnu umetnu inteligenciju, igrači reaguju na svako taktičko podešavanje i promenu. Nemojte samo upravljati igrom; Učestvujte u tome! Koristite Football Fusion da izvezete svoju igru u FIFA Football 2005 i igrate najvažniju igru u karijeri.

 

*******************************************************************************

 

*****   KONTAKT:  poziv 065/2564 956.  
*****   KP Poruke
*****   Na SMS Poruke NE ODGOVARAM.
*****  Slanje :   Pošta CC paket i Post Express !     

6/0       19/4

ID Oglasa: #165903399
Informacije

Od kupca očekujem da se nakon prijema pošiljke javi u naredna (48h) od dana preuzimanja. Što je sasvim dovoljno da se kupac uveri u ispravnost predmeta. Ukoliko se kupac ne javi u navedenom periodu sa eventualnim primedbama, smatraću da je sve isporučenu u skladu sa opisom. Obzirom se radi o već  korišćenim predmetima, naknadne reklamacije neću uvažiti.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.