slika
slika
slika
1 od 3

Grand Theft Auto V GTA 5 PS4

2.490 dinFiksno

Niš
Korišćeno
Dostupno odmah
49
7
pre 9 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Petar
Član od 28.07.2012.
Svi oglasi

Grand Theft Auto V   GTA 5   PS4 + MAPA


Odlično očuvana originalna igra sa knjižicom i mapom

 

Igra je na engleskom jeziku


GRAND THEFT AUTO V IGRA JE BEZ DILEME JEDNA OD NAJBOLJIH IGARA KOJA JE IKADA NAPRAVLJENA.

Grand Theft Auto V nas vraća u Los Santos, virtuelnu re-kreaciju Los Anđelesa, u kojoj smo poslednji put uživali u GTA: San Andreas. Grad i bliža okolina realizovani su na način koji ne ostavlja mesta sumnji da je razvoj igre pojeo pet godina i 100+ miliona dolara. Svet je posejan neverovatnom količinom detalja, aktivnog i pasivnog sadržaja: u pauzama story misija ovde možete igrati golf, tenis, pikado, skakati padobranom, ići u striptiz klub, trenirati u streljani, trkati se u gradu i divljini, trgovati na berzi, ići u lov, šlepovati vozila za pare, leteti. ..

TU JE I GTA ONLINE MOD KOJI OMOGUĆAVA IGRANJE PREKO INTERNETA.

GTA V je prva GTA igra koja renderuje morsko dno, tako da ovde možete i roniti na dah ili u batiskafu, tražiti blago u potonulim brodovima i šta sve ne. Svako oružje i vozilo u igri možete podešavati po sopstvenom nahođenju, trošeći novac na kozmetičku personalizaciju i budženje upotrebnih osobina. Nema čega nema. GTA V je remek delo. Nekada je bio skup najmanjih zajedničkih sadržalaca raznih žanrova igara. Danas je, podignuvši sve te elemente na daleko viši nivo, sve njih - prerastao!

 

Sony Playstation 4    PS4    Soni4

ID Oglasa: #164971385
Informacije

✅SLANJE    PostExpress
✅PREUZIMANJE    Niš na Trošarini 50m od OŠ Branko Miljković kod kladionice Mozzart
✅PLAĆANJE    pouzećem ( na račun ako nemate ocena ili sa negativnom )
✅REKLAMACIJA/GARANCIJA    vraćam novac ili menjam artikal - poštom Vi plaćate poštarinu i bez otkupa dok ne utvrdim opravdanost reklamacije

NE RADIM ZAMENU POGREŠNO KUPLJENIH ARTIKALA

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.