slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Lego Jurassic World + Ninjago + MGS V Phantom Pain PS4

2.500 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
588
3
pre 3 dana
Odgovara na 2% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Game Zone online
Član od 18.09.2019.
Svi oglasi
3 igrice po datoj ceni .

✅   Lego Jurassic World

Nova LEGO avantura donosi nezaboravnu avanturu kroz Park iz doba Jure. Igrajući kao poznati likov iz filmova proći ćete kroz scene iz celog serijala - od Jurassic Park do najnovijeg, Jurassic World. Kao i ranije LEGO igre, Lego Jurassic World je bogat urnebesno smešnim scenama i moguće je igrati kooperativno sa još jednim igračem na istom kompjuteru/konzoli. Na raspolaganju je i dvadeset igrivih dinosaurusa poput Triceratops, Raptor i T-rex. Svoju kolekciju dinosaurusa možete da menjate putem DNA kockica i pravite kombinacije vrsta.

✅   Ninjago

The LEGO Ninjago igračima omogućava da se probiju kroz svet nove animirane avanture velikog ekrana. U igri se igrači časno i vešto bore kroz talase neprijatelja kao svoje omiljene nindže Lloyd, Nya, Jay, Kai, Cole, Zane i Master Wu kako bi odbranili svoj dom od zlog Lorda Garmadona i njegove vojske Ajkule. Kako bi u tome uspeli, moraju dovesti do savršenstva svoje Ninjagility sposobnosti.

✅    MGS V Phantom Pain

Najnovije poglavlje Metal Gear serijala, dugo očekivani nastavak jedne od najboljih gaming frašniza, Phantom Pain vas stavlja u ulogu Big Bossa i središte Hladnog rata. Veliko igrivo prostranstvo, fotorealistična grafika i online modovi čine Phantom Pain igrom kojoj ćete se rado vraćati i obaveznim delom kolekcije svakog pravog gamera.

❗ Pogledajte Sve nase oglase ❗
      ✅   ❗ HIT CENE ❗  ✅
       ✊  SUPER AKCIJA  ✊
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

⏩   0649700535   ⏪
✅   Viber, Whatsapp ili poziv  ✅

✨ Imamo na stanju mnogo PS5, PS4, PC, Xbox i
Nintendo Switch igara, kao i PS Plus, PSN dopune. . .  
⭕ Garancija.
⭐ Pomoc pri instalaciji.
ID Oglasa: #95928843
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.