slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

NBA Live 15 - PS4 igra

1.590 din

Leskovac
Korišćeno
Dostupno odmah
64
0
pre 14 dana
Odgovara na 59% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Nikola Konzole - 064 4596555
Član od 24.10.2014.
kp izlog

Original igrica za Playstation 4 nije na ENGLESKOM jeziku.  

CD je kao NOV,   bez ijedne tackice ili bilo kakvih riseva.  

Igra je testirana i pre samog postavljanja na oglas , u potpunosti je ispravna.

Da biste bili 100% sigurni u sve sto je napisano iznad, osim osnovnih slika samog stanja igre ,  imate prilozene slike cak i dok je CD u radu  ( POSLEDNJE SLIKE U OGLASU ) .    


Ima dosta odlicnih naslova u mojim oglasima, pogledajte ih klikom na "kp izlog"

 


OPIS IGRICE :  

  • Удвостручујемо визуелне ефекте са потпуно новом техником скенирања и осветљавања за најфотореалистичније моделе играча у историји франшизе.  Додајте у микс специфичне типове тела играча и контекстуалне емоционалне реакције и заиста ћете се осећати као да сте у акцији.
  • Осетите утицај физике у реалном времену на сваку вожњу, после покрета и судар у области са највећим прометом на терену.  Више од 100 нових анимација омогућавају да се у свакој представи деси нешто непредвидиво и невероватно.  Бодовање је повећано са 3 пута већом разноврсношћу закуцавања, полагања и препознатљивих удараца док намећете своју вољу противнику са физичком снагом коју можете да осетите.
  • Додавање, шутирање и дриблинг ће се осећати брже у тренутку када подигнете штапове.  Фреестиле Пассинг подиже вашу помоћну игру на виши ниво без погледа, иза леђа и још много тога.  Потпуно нови систем повратних информација о ударцу вас учи како да успешно добијете канте, мерећи три кључна фактора у реалном времену да бисте одредили квалитет ударца.  Побољшања боунцеТек-а вам омогућавају да направите резове и промените замах за новчић, дајући вам могућност да креирате простор и изводите разорне веште потезе дриблинга у трчању.
ID Oglasa: #144490837
Informacije

                                         
VRACAM NOVAC ukoliko se paket osteti u tranportu.

Moze licno preuzimanje u poslovnom prostoru u Leskovcu, ili saljem na teritoriji Srbije ( Post Express, Bex , DExpress . . . )    

Pogledajte sve moje oglase klikom na kp izlog " 

Kontakt :
☎️ 064 / 45 96 555   Nikola

Poziv     (10h-21h)
Poruke  (00h-24h)
Viber     (00h-24h)

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.