slika
slika
slika
slika
1 od 4

Need for Speed Heat Igra za Playstation 4

3.990 din

Ruma
Novo
8
0
pre 12 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Elektroterm online
Član od 04.05.2012.
kp izlog

Need for Speed: HEAT, osim retro stila, puno neona i moćne grafike, konačno donosi prepoznatljive elemente, koje igrači vole, ali, koji su evoluirali tako da budu sveži i zanimljivi. Recimo, vraćena je policija, koja se različito ponaša od situacije do situacije, danju ili noću, čineći vam bekstvo do garaže ili cilja paklenom vožnjom. Policija će se brzo prilagođavati vašem stilu vožnje i na različite načine će pokušavati da vas brutalno i beskrupulozno zaustavi. U garaži vas čeka carstvo unapređenja automobila, a ako igrate s ekipom i njihovi automobili i jedna novost – likovi, koje sami možete da napravite i obučete, frizirate i obojite kako sami poželite. Avatari će biti vaši vozači, još jedan vaš znak prepoznatljivosti u igri. Need for Speed: HEAT smešten je u Palm Siti, koji izgleda spektakularno danju, a noću posebno. Danju dokazujete svoje umeće u trkama na vreme, zarađujete novac za friziranje automobila i unapređenje motora, a noću kupite glavne nagrade ili idete kući praznog gepeka, ako vas “ murija“ smakne s ulice. Potpuna novost je i besplatna mobilna aplikacija, u kojoj već sad imate mogućnost da odaberete kola, nafrizirate ih, uradite im sve što želite, pokupite određene bonuse za prve vožnje i odmah ih vozite kad se igra pojavi na tržištu.
Žanr    Trkačke igre
Pegi rejting    16+
Platforma    PS4
Brend    Electronic Arts

 

 

Šifra:  12001073




Dostava:

  • Dostava na teritoriji cele Srbije. Vrši se u roku od 24-72h, kurirskom službom CityExpress.
  • Troškove dostave snosi kupac po njihovom važećem cenovniku.
  • Moguće je i lično preuzimanje u našoj radnji na lokaciji Glavna 264, Ruma.  

 

Plaćanje:

  • Plaćanje kuriru prilikom dostave
  • Preko mobilne aplikacije vaše banke 
  • Kupovina na rate i plaćanje karticama je moguće samo ukoliko dođete u radnju (nalazimo se u Rumi)

 

Pogledajte naš KP Izlog za još različitih modela!


Napomena:  

 

Oglasi se automatski ažuriraju, pa je moguće da neki oglasi imaju stare cene.   Za proveru kontaktirajte nas na KupujemProdajem ili putem telefona.

 

O nama:

Elektroterm je porodična firma koja je krenula sa radom 1997. godine u Rumi. Prvobitno se bavila prodajom rezervnih delova, a danas pored toga bavi se i prodajom bele tehnike, malih kućnih aparata, grejnih tela i rashlanih uređaja, računara, mob. telefona, alata, bicikala i poseduje preko 6.000 artikala.  

ID Oglasa: #166143115
Informacije

Elektroterm MC 022 DOO

Tehnika koja se ne čeka!

 

PIB:  106900258  MB:  20702320


Radno vreme:

Ponedeljak – Petak: 08h – 20h
Subota: 08h – 14h
Nedelja: Ne radimo

 

Telefoni:  

063 87 84 492 
022 430 365

 

Emejl:

prodaja@elektroterm. rs

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.