slika
slika
slika
1 od 3

Resident Evil 5 PS3

890 dinFiksno

Niš
Korišćeno
Dostupno odmah
16
0
pre 10 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Petar
Član od 28.07.2012.
Svi oglasi

Resident Evil 5    PS3
Odlično očuvana originalna igra
Engleski jezik


CAPCOM JE SA RESIDENT EVILOM 5 ISPUNIO OČEKIVANJA I DOSTAVIO NAM ODLIČNU, AKCIJOM NABIJENU HOROR AVANTURU. GLAVNI PROTAGONISTA RESIDENT EVILA 5 JESTE NIKO DRUGI DO SLAVNI KRIS REDFILD, BIVŠI PRIPADNIK S. T. A. R. S. TIMA IZ RAKUN SITIJA.

On se nakon nuklearne eksplozije i propasti Umbrella korporacije obreo u ulozi specijaliste BSAA (Bioterrorism Security Assesment Alliance), organizacije koja za zadatak ima borbu protiv bioterorista koji koriste modifikovane varijante virusa, kojeg je svetu u nasleđe ostavio pokojni Kišobran. Dobivši dojavu da međunarodni diler oružja sprema dil sa teroristima u nekakvoj selendri afričke države Kjudžudžu, Kris pakuje kofere i kreće da izvidi situaciju. Neposredno po parkiranju hamvija u zapuštenom mestašcetu prepunom crnačke, soon-to become zombies sirotinje, Kris upoznaje Ševu Alamar, AI (ili coop) partnera koji će ga pratiti do samog kraja igre.


SONY  Playstation 3
soni 3 igra

ID Oglasa: #165009875
Informacije

✅SLANJE    PostExpress
✅PREUZIMANJE    Niš na Trošarini 50m od OŠ Branko Miljković kod kladionice Mozzart
✅PLAĆANJE    pouzećem ( na račun ako nemate ocena ili sa negativnom )
✅REKLAMACIJA/GARANCIJA    vraćam novac ili menjam artikal - poštom Vi plaćate poštarinu i bez otkupa dok ne utvrdim opravdanost reklamacije

NE RADIM ZAMENU POGREŠNO KUPLJENIH ARTIKALA

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.