slika
slika
slika
slika
1 od 4

Ride 5 PS5

3.400 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
30
1
juče
Odgovara na 2% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Game Zone online
Član od 18.09.2019.
Svi oglasi

✅   

Ubrzajte svoj motor i spremite se da krenete na stazu uz RIDE 5. Adrenalinsko iskustvo igranja koje je toliko autentično da će učiniti da se osećate kao da se zaista trkate velikom brzinom. Pronađite svoja omiljena vozila i pogledajte nova u vrhunskoj motociklističkoj igri!

Trkajte se na preko 35 staza i sakupite više od 200 motocikala svetski poznatih proizvođača, a svaki element je dizajniran tako da se osećate kao da vozite pravi motor. Nije samo brzina ono što pobeđuje u trkama – režim izdržljivosti nagrađuje istrajnost i strategiju. Vreme više nije problem, vozite se do mile volje uz opciju da sačuvate, izađete i uskočite kasnije. Samo pazite na gorivo i zaustavljanje u boksu - ove linije za pomoć mogu brzo da postanu vaša najgora noćna mora!


   ✅   ❗ HIT CENE ❗  ✅
       ✊  SUPER AKCIJA  ✊
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

⏩   0649700535   ⏪
✅   Viber, Whatsapp ili poziv  ✅

✨ Imamo na stanju mnogo PS5, PS4, PC, Xbox i
Nintendo Switch igara, kao i PS Plus, PSN dopune. . .  
⭕ Garancija.
⭐ Pomoc pri instalaciji.

ID Oglasa: #158781989
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.