slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

SPIDER MAN Miles Morales / SONY PS5 / Novo / VAKUM

60 €Fiksno

Beograd
Novo
147
2
pre 13 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
konzole i igre BG 066/210-100
Član od 18.09.2012.
kp izlog

 

Na prodaju:

SPIDER-MAN  MILES MORALES  za Sony PS5

Novo ! ! ! PS5 CD u celofanu.  ORIGINALNI PS5 DISK Trenutno na stanju i dostupno ODMAH!

Cena: 60 evra

 

✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅

 

U najnovijoj avanturi Marvelovog Spider-Man univerzuma, tinejdžer Miles Morales se privikava na svoj novi dom i kao novi Spider-Man dosledno sledi put koji je zacrtao njegov mentor Peter Parker. Kada sticaj zlokobnih okolnosti pripreti da uništi taj dom, ambiciozni heroj počinje da shvata da velika moć podrazumeva veliku odgovornost. Da bi spasio Marvelov Njujork, Miles će morati da preuzme Spider-Manovu baklju i dokaže se.

Miles Morales otkriva eksplozivne nove moći koje ga razlikuju od njegovog mentora Petera Parkera. Uvežbaj njegove jedinstvene, bio električne napade otrovom i kamuflažne sposobnosti koje dopunjuju spektakularnu akrobatiku mrežom i upotrebu raznih gedžeta i drugih veština.

Rat za kontrolu Marvelovog Njujorka je buknuo između zle energetske korporacije i visokotehnološke kriminalne armije. Njegov novi dom je u centru te borbe i  Miles mora da shvati i plati cenu postajanja heroja i da prelomi šta mora da žrtvuje radi opšteg dobra.

Špartaj snegom zavejanim ulicama novog, živopisnog kraja u koji Miles pokušava da se uklopi. Kada se linija između njegovog privatnog i herojskog života zamuti, saznaće kome može da veruje i kakav je osećaj konačno biti kod kuće i pripadati nečemu.

 

✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅

 

 

ID Oglasa: #139826245
Informacije

Kontakt:


066/210-100
060/3030-397

 

 

Radnje

 


  1. BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA
  2. NOVI BEOGRAD

 

 

REGISTROVANA RADNJA 2007 GODINE - KP PARTNER - GARANCIJA SIGURNE KUPOVINE

 

 

 

✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅

 

Plaćanja 

 

- Keš plaćanje

- Čekovima građana

- Kreditnim karticama 

- Administrativnom zabranom
- PIO fond uz penzioni cek

- Ugovor za fizicka lica

 

 

- Crypto 

 

*cene u oglasu važe za gotovinu

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.