slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

The Elder Scrolls ONLINE Tamr Unlimited STEELBOOK - PS4 BR.2

1.490 din

Leskovac
Korišćeno
Dostupno odmah
34
1
pre 13 dana
Odgovara na 58% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Nikola Konzole - 064 4596 555
Član od 24.10.2014.
kp izlog

Original igrica za Playstation 4 na ENGLESKOM jeziku.  

CD je kao NOV,   bez ijedne tackice ili bilo kakvih riseva.  

Igra je testirana i pre samog postavljanja na oglas , u potpunosti je ispravna.

Da biste bili 100% sigurni u sve sto je napisano iznad, osim osnovnih slika samog stanja igre ,  imate prilozene slike cak i dok je CD u radu  ( POSLEDNJE SLIKE U OGLASU ) .    


Ima dosta odlicnih naslova u mojim oglasima, pogledajte ih klikom na "kp izlog"

 


OPIS IGRICE :  

THE ELDER SCROLLS ONLINE JE NOVO OSVEŽENJE POPUT SKYRIMA SVOJEVREMENO, GDE MOŽETE DA IGRATE I SA DRUGIM OSOBAMA. RADNJA SE ODVIJA MILENIJUMIMA PRE SKYRIMA (RAZDOBLJE AGE OF HEROES).

Ništa lepše, nego kad izvršavate questove sa drugarima, zajedničko grindovanje, neka vrsta “ raidovanja” ali otom potom. Naravno sve ćete to obavljati u regijama Tamriela.  Maksimalni level je 50, a na izboru imaćete svega devet rasa i četiri klase: Sorcerer, Templar, Dragon Knight i Nightblade. Naravno nalik World of Warcraft-u i Guild Wars-u, imaćete priliku da budete u tzv. “ klanovima” poznatiji kao Guild-ovi. Kao u klubu političara, moći ćete da “ kujete” planove, izvršavate zadatke, a ono što je zanimljivo, jeste da ćete moći da im pristupite bez obzira na odabranoj strani. Ono što najviše interesuje igrače je postajanje PVP sistema, koji će svakako krasiti ovaj naslov. U njemu imate prilike da napredujete, “ obrađujete” protivnike i prijatelje, tačnije bićete u mogućnosti da pratite njihov napredak.

ID Oglasa: #160366550
Informacije

                                         
VRACAM NOVAC ukoliko se paket osteti u tranportu.

Moze licno preuzimanje u poslovnom prostoru u Leskovcu, ili saljem na teritoriji Srbije ( Post Express, Bex , DExpress . . . )    

Pogledajte sve moje oglase klikom na kp izlog " 

Kontakt :
☎️ 064 / 45 96 555   Nikola

Poziv     (10h-21h)
Poruke  (00h-24h)
Viber     (00h-24h)

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.