Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Konzole i igrice > Sony Playstation | Igrice

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

The Evil Within - PS4 igra ( BR.3 )

590 din

Leskovac
Korišćeno
189
2
pre 13 dana
Nikola Konzole - 064 4596 555
Član od 24.10.2014.
kp izlog

Original igrica za Playstation 4 nije na ENGLESKOM jeziku.

CD je kao NOV,  bez ijedne tackice ili bilo kakvih riseva.

Igra je testirana i pre samog postavljanja na oglas , u potpunosti je ispravna.

Da biste bili 100% sigurni u sve sto je napisano iznad, osim osnovnih slika samog stanja igre ,  imate prilozene slike cak i dok je CD u radu ( POSLEDNJE SLIKE U OGLASU ) .


Ima dosta odlicnih naslova u mojim oglasima, pogledajte ih klikom na "kp izlog"

 


OPIS IGRICE :

KADA BI MORALI IGRU DA OPIŠEMO JEDNOM REČENICOM, TO BI VEROVATNO BILO: IGRA U KOJOJ ĆETE DA UBIJETE 9,932,227 ORKOVA I POŠTENO SE ZABAVITE.

Prilikom demonstracije igre i trailera, svi smo pomislili: „ Ne, samo ne još jedna igra po uzoru na Tolkinova dela“ , razočarani njihovim rezultatima u prošlosti. Ipak, prevarili smo se. Gadno smo se prevarili. Da ironija bude veća, sada kada je dobijena istinski najbolja avantura Međuzemlja, one ne pripada ni Hobitu, ni Prstenovima. Radnja je smeštena negde između te dve trilogije, a odvija se u Mordoru. Zanimljivo je da sam Tolkien inače nije bio baš najveći fan orkova pa nije previše pisao o njima, iako je poznato da oni imaju zanimljivu i kompleksnu strukturu, čvrste motive i neutaživu žeđ za moći. Fokus igre je na rendžeru Tailonu kojeg grupa orkova ubija zajedno sa familijom. I on umre i to je to. Šalu na stranu, otkriva da iz nekog razloga može ponovo oživeti. Rasut u komade između dve dimenzije, one duševne i stvarnog sveta, sada u ulozi polu-čoveka polu-duha traži osvetu za svoju familiju.

Informacije

ID Oglasa: #152858710
Informacije

                                         
VRACAM NOVAC ukoliko se paket osteti u tranportu.

Moze licno preuzimanje u poslovnom prostoru u Leskovcu, ili saljem na teritoriji Srbije ( Post Express, Bex , DExpress . . . )    

Pogledajte sve moje oglase klikom na kp izlog " 

Kontakt :
☎️ 064 / 45 96 555   Nikola

Poziv     (10h-21h)
Poruke  (00h-24h)
Viber     (00h-24h)

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.