slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Tom Clancy's Rainbow Six - Extraction / SONY PS5 / Novo

30 €Fiksno

Beograd
Novo
86
4
pre 8 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
konzole i igre BG 066/210-100 online
Član od 18.09.2012.
kp izlog

 

Na prodaju:

TOM CLANCY'S RAINBOW SIX - EXTRACTION  za Sony PS5

Novo ! ! ! PS5 CD u celofanu.  ORIGINALNI PS5 DISK Trenutno na stanju i dostupno ODMAH!

Cena: 30 evra

 

✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅

 

Rainbow Six Extraction je nova multiplayer pucačina zasnovana na delima popularnog pisca Toma Klensija, koja u isto vreme predstavlja povratak korenima - kooperativnim akcijama koje vrši mali tim igrača, suprotstavljen AI protivnicima - i nešto sasvim novo: vanzemaljce.

Radnja igre smeštena je u Ameriku, nakon neuspelih pokušaja da se vanzemaljski paraziti spreče u širenju van Novog Meksika. Sada su brži i jači nego ikad, a uspeli su da se prošire na čak dvanaest regija širom SAD. Igrači preuzimaju ulogu operativaca specijalnog tima REACT, jedine jedinice u stanju da im stane na put.

Tim se sastoji od tri igrača - možete igrati sa drugim ljudima, ili se upariti sa 2 AI saborca. Na raspolaganju vam stoji osamnaest operativaca sa različitim veštinama i opremom - primera radi, Smoke je opremljen automatskom puškom i dimnim bombama, dok Sledge nosi sačmaru i malj koji mu omogućava da ruši zidove. Možete da sastavite raznovrstan tim koji će biti spreman na sve, što je jako bitno, jer pre polaska na misiju nećete znati šta vas čeka. Svaka misija sastoji se od tri zone, a u svakoj od njih ćete morati da završite jedan nasumično dodeljen zadatak. Pali borci ne umiru, već ih neprijatelji kidnapuju - ako vam se ovo desi, operativac koji je zarobljen neće biti dostupan dok ne završite posebnu spasilačku misiju.

Nakon uspešno završene misije, svi učesnici dobijaju nagrade, u vidu iskustvenih poena, nove opreme i sposobnosti. Kada završite zadatak zbog kojeg ste došli, možete se odmah povući i dobiti nagrade koje su vam obećane, ili pak ostati malo duže tu i završiti neke dodatne zadatke, istražiti mapu i nadati se boljem plenu. Što se duže zadržite, to će neprijatelji koji vas traže biti jači - imajte to na umu kada budete odlučivali.

Najbolje od svega je što igra podržava cross play, što znači da ćete moći da se udružite sa igračima sa drugih platformi, umesto da budete ograničeni samo na ljude sa istom konzolom.

Ukoliko vam je nedostajao kooperativni pristup ranijih igara, Rainbow Six Extraction će vas vratiti u dobre, stare dane. Pristup možda jeste star, ali nije zastareo, a igra donosi sa sobom sve moderne pogodnosti na koje ste navikli.

 

✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅

 

 

ID Oglasa: #140043657
Informacije

Kontakt:


066/210-100
060/3030-397

 

 

Radnje

 


  1. BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA
  2. NOVI BEOGRAD

 

 

REGISTROVANA RADNJA 2007 GODINE - KP PARTNER - GARANCIJA SIGURNE KUPOVINE

 

 

 

✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅

 

Plaćanja 

 

- Keš plaćanje

- Čekovima građana

- Kreditnim karticama 

- Administrativnom zabranom
- PIO fond uz penzioni cek

- Ugovor za fizicka lica

 

 

- Crypto 

 

*cene u oglasu važe za gotovinu

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.