Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Konzole i igrice > Sony Playstation | Igrice

slika
1 od 1

Playstation plus essential GODINU DANA

2.500 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
28
0
pre 13 dana
Vuk online
Član od 16.10.2019.
Svi oglasi

Otkrijte svet igara na potpuno novi način uz PlayStation Plus! Pretplatite se i uživajte u ekskluzivnim pogodnostima koje samo članstvo može da vam pruži.

Šta dobijate sa PlayStation Plus-om?

  1. Besplatne igre svakog meseca: Pristupite širokom izboru igara, uključujući najnovije naslove, klasike i indie dragulje, bez dodatnih troškova.
  2. Online multiplayer: Igrajte svoje omiljene igre sa prijateljima širom sveta u uzbudljivim online borbama i timskim igrama.
  3. Ekskluzivni popusti: Uživajte u posebnim cenama na kupovinu igara, dodataka i još mnogo toga, samo za PlayStation Plus članove.
  4. Automatsko ažuriranje igara: Ne gubite vreme na čekanje - uz automatsko ažuriranje, uvek ćete imati najnoviju verziju svojih omiljenih naslova.
ID Oglasa: #164657315
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.