slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Apple Vision PRO - NOVO - NA STANJU 256/512

3.800 €Fiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
1.307
7
pre 14 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
It.tehnika
Član od 01.11.2012.
Svi oglasi

GARANCIJA 12 MESECI

APPLE VISION PRO 256 GB - 3.800e

APPLE VISION PRO 512 GB - 4.100e

AKCIJA

NOVO VAKUM

NA STANJU ODMAH I SPREMNO ZA PREUZIMANJE

Apple Vision Pro izrađen je od legure aluminijuma. Na prednjoj strani nalazi se trodimenzionalno staklo iza kojeg se, pored brojnih senzora i kamera, nalazi ekran, odnosno tehnologija koju Apple naziva EyeSight, a pomoću koje je moguće videti gde korisnik gleda. Na ovaj način, komunikacija sa osobom koja nosi naočare deluje prirodnije, ali ukoliko ta osoba to odluči, može da zatamni prednji ekran i time da do znanja da ne želi da je uznemiravaju.

Što se optike tiče, u pitanju su sočiva sa tri elementa, kroz koje će korisnici moći da posmatraju dvostruke 4K micro-OLED ekrana za koje Apple kaže da poseduju 23 miliona piksela. Unutrašnja strana krije IR kamere i LE diode, dok je sa spoljašnje, pored standardnih kamera, moguće pronaći i LiDAR senzore. Obrada signala ovih senzora se nezavisno vrši pomoću posebnog R1 procesora, za koji kompanija kaže da nudi iskustvo bez kašnjenja.

NOVO NEOTPAKOVANO

ID Oglasa: #162961119
Informacije

Licno preuzimanje / dostava moguca u sledecim gradovima :

BEOGRAD

NOVI SAD

SUBOTICA

KONTAKT TELEFON 0652072285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.