slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Apple Vision Pro

Kontakt

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
204
1
pre 3 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Milos
Član od 27.06.2012.
kp izlog

Apple Vision Pro

 

Apple Vision Pro 256Gb 

Apple Vision Pro 512Gb 

 

 

Apple Vision Pro izrađen je od legure aluminijuma. Na prednjoj strani nalazi se trodimenzionalno staklo iza kojeg se, pored brojnih senzora i kamera, nalazi ekran, odnosno tehnologija koju Apple naziva EyeSight, a pomoću koje je moguće videti gde korisnik gleda. Na ovaj način, komunikacija sa osobom koja nosi naočare deluje prirodnije, ali ukoliko ta osoba to odluči, može da zatamni prednji ekran i time da do znanja da ne želi da je uznemiravaju.

Što se optike tiče, u pitanju su sočiva sa tri elementa, kroz koje će korisnici moći da posmatraju dvostruke 4K micro-OLED ekrana za koje Apple kaže da poseduju 23 miliona piksela. Unutrašnja strana krije IR kamere i LE diode, dok je sa spoljašnje, pored standardnih kamera, moguće pronaći i LiDAR senzore. Obrada signala ovih senzora se nezavisno vrši pomoću posebnog R1 procesora, za koji kompanija kaže da nudi iskustvo bez kašnjenja.

 

- Kontakt na kp, sms, viber, whatsapp
Moguca zamena za sve aktuelne modele i Apple proizvode.
Pogledajte moje ostale oglase.
Moguce placanje preko racuna.
Kripto, USDT, ETH, BTC

                                             0 6 3 - 6 3 9 - 4 2 2

   

ID Oglasa: #164120692
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.