slika
slika
1 od 2

HTC 99HART003-00 Vive Cosmos Elite virtual reality

900 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
325
2
juče
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Darko-Tehnika024
Član od 15.04.2020.

▶️ Proverena i sigurna kupovina.
▶️ Garancija na svaki kupljeni proizvod.
▶️ Sve je NOVO i fabrički zapakovano!
▶️ Proizvodi se porucuju iz Evropske Unije.
▶️ Sve se porucuje i ceka od 3-8 dana!
      
 Za bilo kakve informancije slobodno pozovite!

             Info: ☎️  061 175 37 00

Kontakt KP poruka, poziv, viber, sms, WhatsUP!


❗ PRE KUPOVINE MOLIMO VAS DA PROVERITE DOSTUPNOST I CENU.  
❗ OVO NAPOMINJEMO ZBOG UCESTALIH PROMENA CENA KOD DOBAVLJACA.  

----------------------------------------------------------------


-Dostava na teritoriji Srbije se vrsi proverenom kurirskom službom, plaćate u dinarskoj protivrednosti pouzećem (usluge dostave snosi kupac)

-Garancija se zasniva preko serijskog broja artikla !

-Za potvrdu o kupovini , potrebni su nam Vasi podaci za slanje.

Ime prezime
Ulica broj
Mesto 
Kon. telefon

----------------------------------------------------------------

Mogućnost nabavke i ostalih komponenti za računar i druge razne tehničke opreme koje nemamo oglaseno! Nas dobavljac ima preko 60.000 artikala i jednostavno je ne moguce sve oglasiti i azurirati.  

 

Info: ☎️  061 175 37 00

 

 

 

Uđite u novu dimenziju u igranju računara pomoću HTC VIVE Cosmos Elite VR slušalica. Ove slušalice su vaš portal za doživljavanje virtuelne stvarnosti iz udobnosti vašeg doma. Primarni sistem uključuje slušalice Cosmos Elite, dva VIVE kontrolera i dva VIVE Base Station 1.0 senzora. Ovi spoljni senzori, kao i SteamVR praćenje ugrađeno u slušalice, dizajnirani su da precizno prate svako kretanje VR-a, čak i kada su vam ruke iza glave. Slušalice kreiraju virtuelnu realnost sa dvostrukim 3,4-inčnim LCD ekranima kombinovane rezolucije 2880 k 1700. Pri ovoj rezoluciji pikseli su izuzetno mali i blizu jedan drugom, što znači finiji grafički detalj i minimalizuje „ vrata ekrana“ . Dizajnirani da budu udobni i odgovara svim oblicima i veličinama, ima podesivu traku za glavu, podesivo podešavanje udobnosti za oči i može se nositi na naočarima. Možete uživati u različitim VR iskustvima i igrama u mnoštvu žanrova. Možete mu pristupiti od nezavisnih klijenata kao što je Valve Steam ili putem HTC-ove sopstvene VIVEPORT Infiniti biblioteke. Takođe možete pristupiti sadržaju unutar VR-a putem VIVE Realiti-a, koji uključuje VIVEPORT Video i Firefok Realiti. VIVEPORT Video pruža pozorišno video iskustvo, a Firefok Realiti pruža mogućnost pretraživanja Veba u VR-u. Kada su uključene u aplikaciju ili igru, ugrađene stereo slušalice za slušalice povećavaju uronjenje kroz prostorni zvuk i 3D zvučno okruženje.                

ID Oglasa: #110070806
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.