slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Džojstik, kontroler za XBOX 360 i Windows XP/Vista/7,8,10

2.490 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
58
1
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Venditio Invictus
Član od 15.10.2022.
Svi oglasi

Kontroler za XBOX 360 PC, USB gaming PC kontroler za XBOX 360, nadograđeni ergonomski kablovski kontroler za XBOX 360 Slim i PC sa Vindovs KSP/Vista/7/8/8.1/10 kontroler za XBOX 360 PC

[PC kontroler kompatibilan sa XBOX 360] PC USB Game Pad kontroler Kompatibilan sa XBOX 360 i PC (Vindovs 10/8/7/KSP) sistemima za igre. Velika poboljšanja na ručkama i konturama, čine ga bližim ergonomiji i udobnije pristaju vašim rukama. Donesite vam dosledno i maksimalno udobno iskustvo igranja. NAPOMENA: Napravljen od strane proizvođača trećih strana umesto Microsoft-a.
[Plug &Plai kontroler] USB kabl kontrolera za računar je produžen na 220 cm što bi moglo pomoći da sednete i uživate u igri malo dalje od konzole. Kada je USB port priključen na računar, možete započeti igru. Prilagođeni PC kontroleri koji se lako instaliraju i ne zahtevaju nikakav softver. Da biste isključili kontroler, povucite konektor umesto kabla.
[Ergonomski dizajn Controller PC] Kontroler za PC i Ksbok 360 u kombinaciji sa asimetričnim rukohvatom i konturnim dizajnom džojstika savršeno pristaje većini gejmera, pružajući večeru udobno držanje. Obezbeđivanje da možete da igrate satima u igri i da se i dalje osećate prijatno.
[Funkcija dvostrukog udara] Ugrađeni motori sa dvostrukom vibracijom u PC kontroleru, savršeno prikladni za trke, pucanje, borbe i sportske igre, poboljšavajući iskustvo igre. Napomena: Funkcija vibracije će isteći kada igrate neke igre na računaru.
[Kontroler za računar sa odličnim performansama] Žičani kontroler je ugrađen u preciznu polugu za palac, dva dugmeta za okidanje pritiska i strelicu u osam smerova koji vam pomažu da zadržite kontrolu, poboljšavajući iskustvo igre.

 

 POGLEDAJTE SVE OGLASE

 

Za poručivanje je potrebno ostaviti podatke u formatu:  

Ime i prezime,  

Adresa,  

Kontakt telefon 

 

Dostava za 1 do 2 radna dana
             ▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌                                                             
         ▄▄██▌█                                                            
▄▄▄▌▐██▌█ Post Express ili AKS                                                         
███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌                                                          
▀O▀▀▀▀▀▀▀OO▀▀▀▀▀▀OO▀ <  

ID Oglasa: #162478232
Informacije

Proizvodi su uglavnom nekorišćeni, uveženi iz Švajcarske, u originalnom pakovanju, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ako insistirate
  •  Lično preuzimanje u Kragujevcu
  •  Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja. Ako nešto nije u redu, rešavamo u najkraćem roku

Kontakt telefon: 065-919-6759

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.