slika
slika
slika
1 od 3

NBA 2K15 XBOX One

1.390 dinFiksno

Niš
Korišćeno
Dostupno odmah
5
0
pre 10 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Petar
Član od 28.07.2012.
Svi oglasi

NBA 2K15   XBOX One


Odlično očuvana originalna igra sa knjižicom

 

Svaka igra je instalirana i detaljno testirana

 

Igra je na engleskom jeziku


Da su u 2K Sportsu definitivno omekšali prema Evropi, pokazuje podatak da se u igri nalazi čak 25 klubova iz Evrolige. Gameplay je ostao prepoznatljiv i do pobeda dolazite teškim radom uz puno učenja i strpljenja.  Pickup &Play je moguć, ali samo na prvom težinskom nivou, jer kasnije AI kompjuterski vođenih timova kao na traci kažnjava sve propuste i na brzinu donete odluke. Glavni igrački režim ove godine je karijerni mod u kojem imate mogućnost kreiranja sopstvenog igrača, njegovog treniranja i vođenja na utakmicama. Počinjete kao neko ko nije uspeo na draftu i dobijate mogućnost na kašičicu da biste se pokazali vlasnicima klubova. Zavređene iskustvene poene trošite na boostovanje fizičkih osobina u željenim oblastima (u zavisnosti od pozicije koju igrate) i po komandi izvršavate zamisli trenera. Boduje se sve, od igre u odbrani, preko dobrih pasova, pa sve do asistencija i koševa. Ceo režim je glasovno predigitalizovan i liči na „ igru u igri” . Zanimljivo je da u timu dobijate svog mentora, jednog od prekaljenih NBA igrača/zvezda koji su takođe pozajmili svoje glasove kako bi sve bilo ubedljivije. Karijerni mod u NBA 2K15 je ubedljivo najbolji do sada i u njemu ćete se najviše zadržati.

 

Zamene ne radim

 

Radi na XBOX One

XB1 igra

ID Oglasa: #166204846
Informacije

✅SLANJE    PostExpress
✅PREUZIMANJE    Niš na Trošarini 50m od OŠ Branko Miljković kod kladionice Mozzart
✅PLAĆANJE    pouzećem ( na račun ako nemate ocena ili sa negativnom )
✅REKLAMACIJA/GARANCIJA    vraćam novac ili menjam artikal - poštom Vi plaćate poštarinu i bez otkupa dok ne utvrdim opravdanost reklamacije

NE RADIM ZAMENU POGREŠNO KUPLJENIH ARTIKALA

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.