slika
slika
slika
slika
1 od 4

The Sims 3 XBOX 360

990 dinFiksno

Niš
Korišćeno
Dostupno odmah
37
0
pre 14 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Petar
Član od 28.07.2012.
Svi oglasi
The Sims 3   XBOX 360


Odlično očuvana originalna igra sa knjižicom

 

Igra je na nemačkom jeziku

 

Svaka igra je instalirana i detaljno testirana.

 


Više izbora, više kontrole, više moći i zabavnije nego ikada ranije u igri za konzolu za The Sims franšizu! Sims 3 kombinuje slobodu simulacije života u otvorenom svetu gde igrači mogu da kreiraju Simsove jedinstvene likove koji se nalaze u The Sims igrama sa različitim ličnostima i da ispune svoje želje ili ne. Dok igrači ispunjavaju izazove i skupljaju desetine dostignuća, oni će zarađivati karma poene dok odlučuju o sudbini svojih Sim-ova. Karma bodovi mogu da se koriste za otključavanje i oslobađanje potpuno novih Karma moći u veliku korist ili na opaku štetu njihovim Simovima, što olakšava igru sa životom nego ikada. Igrači mogu da dizajniraju, prave i dele kreacije ili preuzimaju sadržaj od drugih igrača širom sveta i to po prvi put na HD platformama bez napuštanja igre.  

Zamene ne radim.

Radi na XBOX360 i na XBOX One konzolama

xbox 360 igra
ID Oglasa: #159047510
Informacije

✅SLANJE    PostExpress
✅PREUZIMANJE    Niš na Trošarini 50m od OŠ Branko Miljković kod kladionice Mozzart
✅PLAĆANJE    pouzećem ( na račun ako nemate ocena ili sa negativnom )
✅REKLAMACIJA/GARANCIJA    vraćam novac ili menjam artikal - poštom Vi plaćate poštarinu i bez otkupa dok ne utvrdim opravdanost reklamacije

NE RADIM ZAMENU POGREŠNO KUPLJENIH ARTIKALA

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.