slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

XBOX Series S 512GB u perfektnom stanju - BOJA po izboru #2

195 €Fiksno

Kovin
Korišćeno
Dostupno odmah
218
14
pre 11 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Maximus Konzole
Član od 18.09.2012.
Svi oglasi

Još jedan XBOX Series S sa 512gb SSD diskom, u perfektnom stanju, snežno bela, sa najminimalnijim tragovima upotrebe, odrađen servis! ! !   

Na konzoli je aktivan gamepass do 23.04.2024, ima instaliranih nekoliko igrica!

U cenu od 195e ide konzola, hdmi kabl, naponski kabl, originalni beli džojstik kao i originalna litijumska punjiva baterija. U ostalim oglasima imam i skoro sve druge boje originalnih series s-x džojstika, nikakav problem nije za bilo koju drugu boju da se zameni.  

Naravno džojstik se može koristiti i sa AA baterijama. . .

Pre oglašavanja je odrađeno preventivno čišćenje konzole sa zamenom termalne paste, pa nema iznenađenja, dodatnih troškova nakon kupovine ili slično. Proveren u igricama,   sa testnim nalogom, itd.   Uveličajte slike, ogromne su, slikano sa svih strana, najminimalniji znakovi upotrebe, snežno bela.   Pitajte šta god vas muči!

Kratak zvaničan opis:  Poseduje brzi SSD uređaj sa 512GB kapaciteta, ray-tracing tehnologiju, igranje u 1440p rezoluciji i 120 frejmova u sekundi. Ove performanse omogućuju momentalno učitavanje igara, lako prebacivanje između 3 naslova, i naravno visok nivo detalja.  

U prevodu: trenutno najjeftinija next gen konzola koja radi perfektno, a za najmanje novca.

Napomena:  Trenutno imam više Series S konzola, nije jedna ista konzola oglašena u različitim oglasima!

U pakovanju dobijate:

  • Konzolu Xbox Series  S 512gb ssd - sa slika
  • Hdmi kabl
  • Naponski kabl
  • Džojstik Microsoft bežičan Type C (kao Type C kabl)
  • Microsoft litijumsku punjivu bateriju - original


Konzola radi perfektno, nije bučan/glasan kuler niti ubrzava pri igranju, ne greje se.   Odrađeno je detaljno čišćenje unutrašnjosti sa zamenom termalne paste veoma kvalitetnom! Možete uživati u igranju dug period bez ikakvih problema ili usporavanja.   Na džojstiku su testirani svi tasteri pojedinačno, 3D analozi, kako na konzoli, tako i na test programima na računaru, audio konektor za slušalice takođe.
  
Pogledajte moje ocene, vezano za pakovanje, slanje, itd!   Član sam od 2012. godine sa stotinama zadovoljnih kupaca!

  1. Konzola nije banovana sa mreže,  logovanjem u Vaš nalog se može najnormalnije koristiti i za Netflix,   Youtube kao i za sve online igranje i servise!  Naravno možete i da stavite i gamepass nalog na njega.
  2. Igrice što drugi reklamiraju kao sto je Fortnite, PES, Rocket leageu, itd su apsolutno besplatne i možete skinuti sa store-a u svakom trenutku - ne plaćajte za to!  ! ! Na sledećem linku možete videti koje su stotine i stotine besplatnih igrica: https: //www. xbox. com/en-US/games/free-to-play
ID Oglasa: #165534098
Informacije
Lično preuzimanje Kovin - Smederevo

Slanje - Post Express - Bex uz veoma pažljivo pakovanje!

Pogledajte ostale moje oglase!



Radna garancija: 30 dana konzole (sem fizička oštećenja, oštećenja HDMI ulaza, udara groma i sl).   Džojstici 7 dana (sem udara polivanja, ostecenja konektora ili analoga). Igrice da rade u trenutku prodaje!

Poštarinu plaća kupac!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.