Kopunovic

Subotica

Član od: 07.07.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jako neozbiljan i neodgovoran prodavac, laze oko isporuke evo vec 20 dana i vise me zavlaci. Obrisao oglase i iskljucio telefon. Za izbegavanje u sirokom krugu! !!

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Mesec dana me razvlaci oko proizvoda. .Laze da je proizvod poslat. .. Svasta. ..

Sport i razonoda > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Jaknu sto sam porucio cekam dve nedelje doticnog pitam posle nedelju dana da li je mozda stigla ova jakna on mi kaze sledece nedelje utorak ili sreda , zovem ga u cetvrtak kaze stici ce u petak, i ne javlja mi nista mi za petak dal je stigla ili nije, ja mu u nedeljuuvece saljem poruku da pitam da li je stigla jakna on mi odgovara u ponedeljak da jakna nije stigla. ovo stvarnonema smisla, sa svim ljudima sa kojim sam saradjivao nije bilo problema. da li je jaknu proda nekom drugom ili je ostavio za sebe to njemu neka ide na cast. PA VI OSTALI KUPCI RAZMISLKTE DOBRO? ?? .
Sve je tacno sto ste napisali, zao mi je zbog toga, ali jednostavno jakna od 15 € nazalost nije stigla jer je nije bilo vise na lageru. Moj cilj nije da varam ljude, i Vi gospodine niste bili prevareni i smatram da nije bilo potrebe da mi dajete negativnu ocenu i pisete takav komentar. P.S. Trebali ste da nastavite saradnju sa ljudima sa kojima niste imali problema.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.