Korisnik1124732

Član od: 12.04.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Ženska > Jakne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Jakna koju sam porucila ima fleke koje ne mogu da se skinu i progorena je na jednom mestu. To u oglasu nije navedeno. Nikavka saradnja, jedna velika nula.
Jakna je prodata po vrlo niskoj ceni, nije tacno da u oglasu nije navedeno da ima ostecenja. Po prijemu posiljke gospodja je odmah krenula sa zvanjem, uvredama i slanjem jako ruznih reci preko vajbera i sms poruka i to sa dva broja. Ponudjeno joj je da se novac vrati, a jaknu zadrzi ako nije zadovoljna, sto ona nije htela i nije na to reagovala. Naravno, ovde na sajt nije upucivala te ruzne poruke kako ja za to ne bih imala dokaza. Za svaki sam dogovor i trudim se da budem maksimalno korektan i prodavac i kupac, ali kod nekih ljudi to ne vredi.

Obuća | Muška > Čizme

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Čizmama je pukao djon na obe na liniji gde se previjaju; Plus malo odlepljene po ivicama; pitao sam u poruci zašto je u oglasu gospodja navela da su "bez mana"; nije mi odgovorila. .. .
Gospodin je trazio prilicno smanjenje cene cizama, izasla sam mu u susret. Cizme su spakovane i poslane neostecene. Da li se u transportu nesto desilo zaista ne znam. Istina je da nisam odmah odgovorila na poruku jer sam se u medjuvremenu razbolela i satima bila u redovima kod lekara. Da je trazio da vrati cizme, slikao navedena ostecenja i poslao slike, dogovorili bismo se svakako, uvek sam za dogovor (vratila bih mu novac). Pretpostavljam da mu nesto drugo nije odgovaralo u vezi njih, ali nije ni trazio da ih vrati vec je samo konstatovao da "nisu bez mane".
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.