Korisnik121966

Član od: 11.07.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Nikako ne saradjujte sa ovim članom, dogovorili se da pošaljem telefon preko postexpress-a kao što je zahtevao, sutradan stiže poruka da je odbio paket, stvarno ne znam čemu ovo ponašanje i neodgovaranje da poruke i pozive, admini mogu proveriti prepiske, od mene jedna velika 0 za saradnju! A koliko vidim nije mu ni prva a verovatno ni poslednja NEGATIVNA ocena. ..
Suvisno pricati o clanovima sa par ocena koji bi da sude i donose procene o drugim clanovima,a na zalost takvih je sve vise! Kada se dogovorite za termin preuzimanja do 19h a ispadne drugi termin u 09h ??? i u ovom slucaju da pokrijem troskove clana koje je imao ne mojom krivicom.Njemu je kompleks da da negativnu bez dogovora ! Hvala ! Pozitivne ocene i komentari na njih govore sve o meni..... Pozdrav za sve koji su saradjivali i saradjivace !

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Slušalice za mobilne telefone

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Svaki komentar je suvisan za clana. Trebaga izbegavati u sto sirem luku. Svako ko se krije po raznim nalozi treba ga zaobici i prijaviti. Nije ispostovao dogovor a poslao je neispravnu stvar a na sve to nije se udostoji da se javi da resimo problem. ..
Da od takvih kupaca treba ici sto dalje! Koji kupe pa hoce novu stvar da zamene sa starom pa je vrate i jos da im se vrati novac! Da ste hteli regularno da odradimo zamenu i povrat robe/novac ne bi ste davali ocenu a bez zavrsetka zapocete komunikacije???

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

osoba koja se ne drzi dogovora i izbegava da preuzme ono sto je narucio. . i ne javlja se na mobilni, pod izgovorom da radi. .
A kakav sam kupac i prodavac moze se proveriti na Limundu. I njemu da odgovorim da nije njegov problem kad i da li je neko na poslu i kada ce se javiti na telefon.A jedna lasta ne cini Prolece tako da i jedna negativna ne igra vaznu ulogu. Pozdrav!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.