..

Beograd

Član od: 01.08.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Alati i oprema za autoservise

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije istakao cenu proizvoda kako treba piše 3493 a na kraju kao ako kupiš dva komada
A šta reći ? Koju posluku porati ? Kome ??? Dragan Todorovic NIJE KUPIO ARTIKAL, A DAO JE NEGATIVNU OCENU ! Dragan Todorovic je OBAVEŠTEN O TAČNIM CENAMA, MODELIMA I KOLIČINAMA preko KP poruka ! Jedan oglas pokriva više modela iz iste grupe, a to je tehničko pravilo Kupujem Prodajem TIM-a kako se oglasi ne bi duplirali. Opis iz oglasa tačan: DA Komunikacija protekla dobro: DA Ispoštovan dogovor: DA

Konzole i igrice > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jako lose iskustvo. Kartica koju mi je prodavac prodao uz uredjaj prestala je da radi isto vece nakon kupovine uredjaja! Iako prodavac za karticu koju daje uz uredjaj kaze da je nova, originalna Transcend kartica, ni jedno ni drugo nije istina! Kartica koju sam dobio uz uredjaj, ECID 744a45555344553102055010f900d800, (serijski broj 89133305), proizvedena je Avgusta 2013-te godine (stara je 7 godina) i nije originalni Transcend proizvod (moze se lako proveriti i na Transcend sajtu)! I pored toga, jedan dan nakon prodaje, prodavac je trazio da doplatim jos 1.000din da bi mi dao novu karticu od 32GB i pritom je preko telefona bio jako neprijatan. Takodje, "pokloni" koje je pomenuo u oglasu, koji inace fabricki idu uz uredjaj, se dobijaju samo uz kombinacije obelezene sa bundle, takodje kombinacije koje su obelezene sa manjom cenom (isti uredjaj sa manjom karticom) kaze da uopste nema na stanju.
Zbog ovakvih bezobraznih članova sam prestao da se žalim Kupujem Prodajem Timu koji na sve imaju odgovor da sami izmedju sebe rešavamo ovakve situacije ! ( Već 3 put bezuspešno ne rade svoj posao ). Na žalost o Dejanu mogu samo reći da je član za izbegavanje. Pri preuzimanju sam ga čekao preko 2 sata !!! A za zamenu kartice sam ga cekao ceo dan, naravno nije se pojavio, da bi dan kasnije porukama se zahvalio za uspesnu saradnju jer je ipak kupio novu karitcu i obradovao svoju bolesnu sestru kako je naveo u viber porukama. Posle mesec dana daje ovu ocenu i pored svega toga sto sam mu nudio zamenu 100% ispravne kartice uz doplatu za veći model sa više igrica .... Ponosam san na sve pozitivne ocene kao i na ove 3 negativne jer sam ih dobio od članova koji ne zaslužuju da postoje ! Nadam se da će me ovakvi članovi izbegavati kao i ja njih. Ostalima sam na usluzi što i govore sve moje ocene. Srećna kupovina :)

Građevinarstvo > Garažna vrata

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Prosto i jednostavno, daljinski ne odgovara motoru koji imamo , iako je doticni stavio na spisak liftmaster i rekao da ce sigurno raditi. Apsolutno se ne razume u to sto prodaje ili svesno podvaljuje. Kad smo ga pitali da objasni kako radi, posto uputvo sa you tube a koje je poslao (koje je za slican daljinski ) nije pomoglo, odgovario je da ne zna, da ne mozemo pomoci i da pratimo uputstvo ili zovemo majsotra. Bila su 3majstora i to je trajalo par dana, ne znam kpliko,10,15, nebitno, niko nije upeo da namesto i svi su rekli da taj daljinski ne moze. Kad sam pitao da li mlze da posalje drugi ako ima, da zamenimo ili da nam vrati novac, rekao je da ne i da nece vise ldgovarati na poruke.
O ovom vređanju i netačnim podacima obevešten je KupujemProdajem tim !

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Razna oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Trebalo je napisati da naocare podrzavaju velicinu od 3.5 do 5.6 inca, a ne napisati napamet da mogu i telefoni do 6 inca, vrlo bitnu stvar mi nije rekao, jer kako kaze nije testirao.
****************************************************** *** MI PRODAJEMO BUDUĆNOST *** ****************************************************** OVIM POSLOM SE BAVIMO PROFESIONALNO ! Cilj nam je da kupci pre svega budu zadovoljni. Biramo najbolji moguć kvalitet robe, sa najboljom mogućom cenom kao i to da roba bude jedinstvena i posebna na našem tržištu. Ne snosimo nikakvu odgovornost koja se tiče oštećenja nastalih u transportu, ili kasnije nestručnom upotrebom i rukovanjem.Roba će biti dobro upakovana.POŠTARINU PLAĆA KUPAC ! Kupujete ono što je na slici, i kako je opisano, pitajte slobodno šta Vas zanima jer naknadne reklamacije se ne uvažavaju !!! ****************************************************** Ukoliko se desi da dodje do nekog nesporazuma ili da niste zadovoljni kupljenim predmetom, zamolio bih Vas da nas kontaktirate pre davanja ocena i komentara kako bismo zajedno uspešno rešili problem. Za sve postoji dogovor :)
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.