Korisnik128910

Član od: 15.08.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

TV i Video > Smart TV box

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio je Eon Box od mene da bi samo 30 min posle preuzimanja poslao poruku da box gubi internet pri instalaciji bilo koje aplikacije i da ce da vrati, odmah posle toga mi stize poruka da je poslao paket nazad. Box je bio otkljucan i radio savrseno, vratio mi je box resetovan na fabricka podesavanja i sad je zakljucan i ne moze da se koristi dok se ne aktivira sa eon cod-om, tako da, da sam znao da je to uradio ne bih ni preuzeo paket ali je precutao pa vi prosudite kakav je ovo clan za saradnju.
Box sam odmah instalirao da bih proverio njegovu ispravnost. Uredjaj je polu ispravan i takav mi nije potreban. Dva puta sam zvao gospodina na telefon da mu objasnim da uredjaj ne radi kako treba ali nije se javio na telefon. Spakovao sam uredjaj, poslao poštom i obavestio ga porukom na viber da vraćam uređaj nazad. Poruku je pročitao ali me je tek sutradan nazvao da pita šta se dešava sa istim. Box je bio i zaključan zato što mu je istekla ugovorna obaveza, ali se može koristiti kao smart uredjaj. Gospodin to očigledno nerazume i možda sam ga povredio na neki način što sam vratio uređaj pa mi je ''zategao'' negativnu ocenu. I dva bambiju za KP Tim što se dešavaju ovakve stvari.. Pozdrav
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.