Korisnik1383005

Član od: 11.05.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Jakne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio sam jaknu, gospodin mi je poslao jaknu, jakna je bila izbusena, imala je sitne rupice svuda po njoj i jednu malo vecu na levom rukavu, bila je isprljana, napred na kengur dzepu (kao da je bila pored vatre). Obratio sam se gospodinu, poslao mu slike rupa, rupica i fleka, rekao je da to nije video, rekao sam da nisam zadovoljan, trazio je da mu jaknu posaljem nazad kako bi mi vratio novac, paket nije podigao, kad ga pitam kad ce uzeti jaknu, odlaze, za dva dana, u petak sledece nedelje, bio sam malo dosadan, pitao sam ga par puta kad ce da podigne jaknu, gospodin mi je odgovarao ovih dana, rekao sam mu da nije lepo to sto radi, gde je on odgovorio "sta sve nije lepo" "kad podignem podigao sam" Jakna stoji u posti vec mesec dana, pre neki dan sam ga pitao kad planira i da li uopste planira, rekao je u petak, danas je petak on opet nije podigao. .. . Ne preporucujem saradnju ❌❌❌❌
Nisam podigao, iz privatnih razloga objasnio sam clanu razlog. Sta sve nije lepo je receno u sali da se malo opusti atmosfera. Covek nema strpljenja, i ako sam mu spustio cenu i poslao kako je trazio da plati manju postarinu. Prihvatio sam nazad da mu vratim novac ali nisam stigao da podignem. Sramota moze njega da bude.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Smartwatch

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin nam je u dva ili tri navrata porucivao isti artikal, prva dva puta je odustajao na vreme, tj. pre slanja i napravljene štete, iako se dobro poigrao sa našim vremenom. Poslednji put je ipak poručio, mada nas je danima zvao i pisao. Kada je artikal poslat on ga nije primio, a na nas upit nakon 10 dana cekanja kod kurira izjavio da je naprasno otišao inostranstvo i da nema nikog od porodice jer zivi sam, da taj artikal primi. Nakon načinjene štete zamolili smo ga za refund, jer se poigrao i našim vremenom, novcem, radom. .. Nakon 10 dana refunda i dalje nema iako je navodno pristao da ga plati i sve jasno govori o korisniku. Sve u svemu preporuka za zaobilaženje saradnje.
Nazalost gospodin je u pravu ja nisam jos u prilici da refundiram troskove nisam kuci Nazalost ova je ocena je saluzena.

Nakit, satovi i dragocenosti > Nakit | Ogrlice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Danas sam dobio pošiljku preko post expres od gospodina Nikole zbog obaveze prema poslu do po podne nisam otpakovao da sam je odmah odpakovao sigurno bih stopirao isplatu gospodinu. U porukama pre KP postavio sam pitanje koja je dužina, širina i gramaža lanca. Prodavac mi je porukom odgovorio da je dužina 30 (verovatno cm) širina 5 (verovatno mm) i težina 80 grama. Od svega toga je tačno da je dužina 30 cm (ispružen 60 cm) širina je jedva 2 mm a težina je 19 grama sa oba priveska i ako je jedan privezak trebao da bude poklon. Iz tog razloga sam pozvao prodavca sa namerom da mi vrati novac a ja njemu lanac sa privescima jer kao takvi po dva najbitnija osnova (težina i širina) ne odgovaraju opisu koji mi je dao. Prodavac je bio izričit da nema nameru da izvrši povraćaj novca a da smatra da je samo pogrešio u proceni što se tiče širine i težine. Ovo moje iskustvo neka posluži svakome ko namerava da bilo šta kupi od ovog prodavca jer ovaj prodavac teži samo da proda po svaku cenu a da pritom nema obzira da treba da bude i odgovoran.
Opis ne odgovara istini! Omasio sam u gramazi lanca, ali lanac vredi vise nego sto sam prodao a neodlucnost pojedinaca ne bih zeleo da komentarisem.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.