Korisnik1498816

Član od: 02.11.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao Sam paket, covek ga nije podigo. uzo ispravan laptop Koji radi za 800din. i vratio se paket. tj. otvorio paket postexpresom nije mu se svideo kako izgleda. prvo Taj sluzbenik iz poste Koji mu je dozvolio da otvaran paket pre preuzimanja je protiv pravila. i da je bio neki problem ljudski bi resili. negativna kao vrata zbog postarina Koji treba da platim tamo ovamo.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pokusao sam sa prodavcem da nadjem resenje za laptop koji mi je prodao ali bezuspesno Laptop sam primio u raspadnutom stanju gde je u nutra lepljeno izolir trakom i nekim lepkom koji se ne moze skinuti Sve u svemu velika negativna
Laptop je prodat u BESPREKORNOM stanju sto se tice tehnicke ispravnosti. Svi ovi laptopovi imaju problem sa kucistem. Uostalom na slikama se vidi da je lepljen izolir trakom, kao i da samo kuciste je daleko od novog. Zato je i cen bila u beznadje. Jos je dodatno spustena za 20 evrasto znaci da je prodatza 90 evra, a aktuelna cena ovakvog modela je 200-240 evra. Moram navesti da laptop nije raspadnut, drzacu isti oglas da se svi koji citate ovo uverite. KP tim apsolutno ne cita niti reaguje sta pisem, ali zato aminuje negatiovne ovakvih ljudi. Inace je covek preprodavac koji bi hteo da kupi laptop dzabe pa da ga utrostruci. Inace ga je otvorio, polomio pa me kontaktirao ovde porukom, inace se na dva telefona nije javljao. Moja je greska sto sam poslovao sa OVAKVIM likom. A sto se tice KP-a nicija nije gorela do zore, pojavice se neko novi ko ce malo vise ceniti one zbog kojih postoji.

Mobilni telefoni > Sony

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Na zalost negativna ocena, jer predmet ne odgovara opisu, komunikacija daleko od dobre i dogovor nije ispostovan. Telefon je stigao sa velikom ogrebotinom na ekranu i sa par manjih itekako vidljivih. Ledja takodje sa dosta ogrebotina. Slike koje su postavljene na oglasu nisu prikazivala bas nikakve navedene ogrebotine. U razgovoru sa prodavcem pre kupovine isti je tvrdio da ekran nema bas nikakve tragove koriscenja i da je ceo telefon u perfektnom stanju. Prodavac je minimalno korigovao prvobitnu cenu ali je zato telefon poslao bez kabla i punjaca i ostale opreme. Po prijemu robe i poziva za nekakav dogovor i vracanje robe, prodavac nije hteo ni na koji nacin da saradjuje. ODBIO JE POVRAT ROBE ! Da sam imao detaljnije slike kao i iskrene odgovore od prodavca pre kupovine TELEFON NE BIH KUPIO NI ZA MNOGO MANJE NOVCA ! !! Ne preporucujem saradnju sa ovim članom, odnosno sa ovakvim osobama SAMO LIČNO preuzimanje !
Doticni je narucio tel koji je jasno slikan ,sve je bilo vrlo transparentno. Sto se cene tice mislim da popust od 2000din nije bas minimalan. Takodje dogovorili smo se da za tu cenu ne idu punjac i usb kabl. Kao sto telefon nije imao ni kutiju ni garanciju jer je star tri godine. Doticni je verovatno zeleo da ga proda kao novog pa su mu zasmetale peckice jedva vidljive golim okom jel... Pretio mi je da cu da dobijem negativnu da cu da vidim itd... Eto uspeo je da mi da negativnu. Najvece razocarenje mi je KP tim koji za ovo mene krivi iako sam im poslao dokaze, slike, objasnio oni teraju po svom. Sta treba da vratim telefon coveku bez ikakvog razloga i da rizikujem da ga je on ostetio, iskoristio neki deo. Stvar je polovna, kupuje se u vidjenom stanju i nema garanciju! JA ZAISTA NE RAZUMEM GDE IDE OVAJ SVET...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.