Korisnik1646686

Član od: 30.04.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nikako ali nikako ne preporucujem saradnju sa ovim clanom. I pored losih ocena koje sam video na profilu ipak sam skupio smelost i stupip u kontakt sa doticnim, medjutim debelo sam pogresio. Kupio sam telefon za koji je prodavac tvrdio da nema skrivenih mana i dao garanciju jedan dan da se telefon proba, testira. Telefon sam uredno platio, kad sam stigao kod kuce i krenuo da ga testiram uocio sam ostecenja na vrhu ekrana u vidu mrtvih pixela, 2 senzora neispravna (accelometer i gyroskop), pozvao prodavca u sto kracem roku i ponudio kompromisno resenje, da vrati mali deo novca i telefon zadrzim sa tim manama ili da vrati ceo iznos a ja njemu telefon. Medjutim tu krece klasik story prica, na putu sam, nisam kod kuce, ajde neki dan da se javim pa da se vidimo, na vrlo providan nacin izbegava vidjanje i priprema teren. Kad sam ga pozvao i reagovao burno i rekao da me ne zanima gde je i sta radi, da zelim da se moj novac vrati, gospodin je poceo da spominje zakone i to da mu ne mogu nista zakonski jer cela suma ne prelazi vrednost od 70e. Potom je prekinuo vezu i blokirao me. Ovom prilikom bih da mu porucim da taj novac sto je uzeo od mene, da ga lepo potroši. On ce sada da pise ovde kao i drugim clanovima da ja lazem itd, medjutim imam sve dokaze sve nase prepiske, svaki nas razgovor je snimljen i skladisten u mom telefonu. Prodavcu zelim dobru srecu i zdravlje.
Laže bestidno!

Mobilni telefoni > Huawei

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije ispostovan dogovor.
Laže kao pas

Automobili | Oprema > Multimedije za auto

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Naso sam se sa deckom i dao mi je radio zbog kog moram da cupam original zice da bi njegov kineski radio, kada smo se nasli on je reko "ako ne moze, ja cu da ti vrstim pare nije problem" sada se nabedjujem ovde sa likom i pravi se lud.
1200

Audio > MP3 i MP4 plejeri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Proizvod prodavan kao nov. Stigao kao polovan upakovan u kutiju od keksa. Ne radi. Svaka cast. .. .. .. .. .
Laze kao pas
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.