Korisnik1952663

Član od: 05.06.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Samsung | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

pitam lepo prodavca da li baterija koja prodaje moze da izdrzi bar neko vreme i ako moze da mi posalje bateriju jer moja koju imam drzi bukvalno 3 sata. .. verovatno je pred crkavanje. .. .Njegov odgovor je da je baterija ispravna i da moze da izdrzi duze. .. .. .menjam bateriju stavljam njegovu u telefon i punim je na sto posto, i sa par cackanja youtuba za 20min mi skida 20%. .. .. .. sve to prenosim i javljam prodavcu i dva puta ga pitam sta da radimo i kako da resimo problem, jer je baterija i gora nego moja i koja je pred crkavanje, A NJEGOV ODGOVOR JE DA JE NORMALNO. DA SKINE 20%JER KO ZNA STA SAM RADIO ZA TIH 20MIN, DA BATERIJA KOJA HOCE DA CRKNE SE NADIMA I DA NE IZMISLJAM GLUPOSTI, DA SAM KUPIO POLOVNU BATERIJU A NE NOVU I PRICA MI KOLIKO JE NOVA BATERIJA, znaci nece da saradjuje i sramoti se za 700 dinara i prodaje nesto sto nije tacno u opisu. .. .Ne postuje dogovor i ne bi PREPORUCIO nikakvu saradnju sa ovim clanom nikome. .. .. i jos je unapred trazio novac da mu se posalje sto sam i ucinio. .. .
Au ti si mi baš za saradnju🤣To što je napisao nema veze sa životom,kupio polovnu bateriju za 699 din i hteo bi da mu drži 5 dana🤣Za polovnu bateriju je normalno da za 20 min skine 20% na youtube naravno.Trajanje baterije je relativno ,nekome telefon može 2 dana bez punjenja a neko ko igra igrice ,gleda youtube itd puni telefon 2 puta na dan.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.