Korisnik210505

Član od: 03.05.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Modemi i ruteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek u oglasu napisao za rutere OBA ISPRAVNA. I bas tako, velikim slovima. Jedan je ispravan drugi nije. Nije nikakva para u pitanju ali poslao sam mu poruku, procitao je i ne javlja se. I ne bih mu ja trazio nadoknadu, sitna je to para ali me revoltira kad te neko tako izignorise. Eto kako se bruka za 400 dinara. Izvolite pa slobodno poslujte sa njim.
Oglas je ubacen u sekciju neispravno, i cena je stavljena srazmerno tome, to sto korisniku je najbitnije da je cena niska i sto ne procita ceo oglas je njegov problem, a i ovi strucnjaci sto odrzavaju ovaj sajt isto tako niti postuju svoja pravila tako da se ovde moze varati i davati negativne koliko hoces. Uopste ih ne preporucujem jer ih nije briga za korisnike

Konzole i igrice > Xbox

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

U oglasu je stojalo xbox 360 full ispravan sa igricama nije cipovan . Xbox mi je poslat cim je stigao, odma sam ga prikopačao da ga isprobam, estetski u redu zamerka je sto nije napisao da xboxu nerade vratanca . Nisam mogao da proverim dali čita dvd odma istog trenutka sam mu napisao poruku doticni gospodin je procitao poruku nije se udostojio da mi odgovori tek posle druge poruke mi je odgovorio da on mora da stoji u horizontalnom polozaju ne u vertikalnom da to zna da im pravi problem moja preporuka izbehavajte ovog prodavca .

TV i Video > Digitalizacija | Set top box

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac poslao poruku da će poslati uređaj. 5.12.2017. g. Posle toga se uopšte ne javlja. a u međuvremenu izbrisao oglas.
U posti adresa ne postoji, nisam moga da posaljem paket. Ako je potrebno moze negativna, bez uvrede, sve ok.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.