Korisnik2192959

Član od: 26.04.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Apple iPhone | Futrole, maske i folije

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupac trazio futrolu i to nedeljom, iako pise da ne radimo nedeljom, kao i staklo za drugi model. Za staklo je javio da se snasao, a futrolu je rekao da ce pokupiti u ponedeljak. Javili smo mu uredno da je futrola dosla, i da moze licno pokupiti. Nakon nekog vremena je javio da ne stize danas da ce doci u utorak u isto vreme. Od tada ni traga ni glasa, nije uredu da neko odradi svoj deo posla a da drugi ne ispostuje svoj deo. Ipak je neko potrosio i novac i vreme, gorivo. Vidim da je vec imao slicno iskustvo, ali ajde rekoh moze svakom da se desi. Nazalost moram dati ocenu negativnu kako bi zastitio druge prodavce. Ocena se uvek moze ispraviti ukoliko se ispostuje dogovor.

Nameštaj > Stolovi i stolice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Stočič nisam video , živim u nisu pa ne znam da li odgovara opisu. Puno obecanja a dogovor nije ispostovan . Ukratko stocic bez ikakvog objasnjanja nije poslat i pored izricitog obecanja. dace ga sigurno poslati i pored navodne hitnosti prodaje. Krajnje neposlovno . Zaključak prodavac je nepouzdan a u razloge ne bih ulazio.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.