Korisnik434777

Član od: 20.07.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Fitnes i vežbanje > Sprave za teretanu

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sprave su skinute sa interneta , tako da sam dobio skroz drugi proizvod koji nije ni blizu izgleda i funkcionalnosti kao na slikama , naslon je duzi nego sto treba, nema podesavanje za nogu , nema alum lim za klizanje na mestima gde se gazi , noge se jedva zavuku . u Prevodu nista nije funkcionalno , A slike govore sasvim drugu pricu , naravno jer to nije njihov proizvod , nego slike sa interneta a vi dobijete sasvim drugi proizvod ni blizu izgleda tog.
Postovanje svim clanovima KP naloga, Mi smo odusevljeni kupcima poput gospodina Gorana koji je od nas porucio proizvod Sissy Squat i koji je isti dobio u najkracemo mogucem roku imajuci u vidu da smo odredili rok od 14 dana za izradu svakog proizvoda. Gospodin Goran je dobio drugaciji proizvod od primera koji koji je bio prikazan iz razloga sto smo gospodinu Goranu hteli da izadjemo u susret sa naprednijim proizvodom. Gospodin Goran nije uplatio avans nego je proizvod uradjen unapred iz rasloga sto smo hteli da ga ubedimo u postenu saradnju. Proizvod jeste funkcionalan i drugacijeg dizajna od prvobitnog. Imajuci u vidu da je gospodin Goran izrazio nezadovoljstvo proizvodom, gospodinu smo ponovo izasli u susret da mu u najkracem roku prilikom sklapanja posla s novim kupcem, posaljemo nosi proizovd Sissy Squat sa elementima koje zeli sa povracajem starog, na sta je on odgovorio uvredama na nas rad i brzim oglasavanjem istog proizvoda na prodaju sa njegove strane. Nase oglasavanje na ovu ocenu nema uvredljive namere prema gospodinu Goranu. Samo zelimo ostaviti pismeno objasnjenje realnog stanja. S postovanjem, NewLineTeam
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.