Korisnik645006

Član od: 16.05.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Brisači

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

porucen zadnji brisac, clan salje iskljucivo dejli expressom (sramota za rec express, cekano 8 dana od NSa do BGa pored vise upita sa obe strane), kada je stiglo, jedna kukica je bila polomljena, i pored moje dobre volje da probam da zalepim deo kako ne bih prolazio opet kroz agoniju cekanja istog, ali zbog nedostatka kukice brisac se krivi i ne moze da radi na kolima, kada sam kontaktirao clana rekao mi je da posaljem slike i video na viber, sto sam i ucinio, na sta je njegov odgovor bio: "Opruga koju si slikao je polovna kao i taj deo brisaca, poslao sam ti nov ne ostecen, nemoj da se glupiras". Izuzetno neprofesionalna komunikacija za clana sa skoro 3 hiljade pozitivnih ocena.
Jedino istinito u celoj priči je da je paket kasnio i da sam ti rekao da se ne glupiraš sa razlogom, sve ostalo je čista izmišljotina .Stigao ti je nov, neoštećen brisač blindiran u kartonskoj kutiji, unapred si smislio priču , rasturio novi brisač da bi iskoristio elemente sa njega, pa si prosledio slike polovnog u delovima.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Razni delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi podizac koji se raspao posle treceg podizanja prozora. Zalio sam mu se i slao sam poruke ali me čovek kulira. Nije mi do para niti bih mu trazi drugi nego jednostavno čovek nije za saradnnu. Izbegavati ga.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Razni delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Kvalitet 0, posle jednog porizanja prilikom pranja kola brisac je pukao kod opruge. Izbegavati
Smejurija, blokirao me , nakon toga dao negativnu koja neće uticati ni na šta, sve ti je džabe kada si provaljen u svojoj izmišljenoj priči o kvalitetu brisača, moraš još da poradiš na sebi ako sebi i ljudima oko sebe želiš dobro.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.