Korisnik768641

Član od: 22.11.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zvao me da dodjem u 16h da preuzme telefon, ja izasao sa posla da se nadjem sa njim, on mi u 16:00 rekao da je jos na poslu i onda prekinuo komunikaciju, sa moje strane blokiran za dalju saradnju.
Apsolutno nije tačno. Ne zna dve ulice da nadje i folira se. Blokiran s njegove strane. Toliko o njemu govori. Retard

Mobilni telefoni > Alcatel

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poceli smo da ugovaramo zamenu. Cim smo dosli kod slanja, decko je poceo da izbegava konverzaciju. Predlozio sam da on posalje prvi jer ima negativne ocene, od tada mu se gubi svaki trag, ne odgovara na poruke. Definitivno clan za izbegavanje. Mogao je samo lepo da kaze da je odustao a ne da me zavlaci i kulira.
dogovara da selje i kaze moze glava za glavu a posle trazi jos 1000 dinara nisam mu ja kriv sto ne zna koliko mu treba para NJegovo ponasanje i njegov mentalitet je nula pozdrav

Foto-aparati i kamere > Digitalni foto-aparati | Kompakt

Plaćanje/zamena po dogovoru: Da

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Dao sam ispravan digitalni foto aparat i plus doplatio 500 dinara da bih dobio telefon koji se non stop restartuje i kao takav je prakticno neupotrebljiv, nije fer, toliko od mene!
Telefon je radio , zapravo jedina manA Mu je bila sto nije imao mali poklopcic na usb , i kupac je licno to video proverio je i posle bruka , pa nije fer , nije trebao da uzima robu ..

Softver i Internet > Razno

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Posle duže komunikacije i obećanja nije ispoštovao dogovor. Poslati deo nekompletan(nije isti kao na slici)i ostao dužan 250din. Ne preporučujem saradnju sa dotičnim ! !! !! !
mali nesporazum je bio ocigledno da nije saslusao dok sam sve govorio ... pozdrav za gospodina koji kaze jedno a radi suprotno
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.