Kossev

Vrnjačka Banja

Član od: 02.12.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Džemperi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Los covek. Aj sto mi poslao dzemper bez dugmeta koje je namerno sakrio na slikama, nego kasnije nije hteo ni da podeli troskove novih kupljenih dugmica. I jos kaze ako vratim dzemper da ja platim postarinu! Ja stvarno neznam ko treba da plati postarinu ako se roba vraca. Drugim recima, covek se pravi lud, izbegavajte ga ako mozete.
Drago mi je da si se javio.Imam sve prepiske o ucjenama kojim si mi slao o navodno dugme koje fali da košta 500 dinara i krojač ne znam koliko .Nudio sam vam da vratite čak vas i zamolio da vratite odbili ste .Mogu da vas i demantujem da je bilo šta skriveno jer slike postoje i sad .Nudim vam i dalje da vratite džemper jer ste bezobrazni nećete ni kako vi hoćete .Hoćete da se bavite ucjenama a to kod bilo kog coveka koji ima dostojanstvo neće proći .Zašto ucene niste pisali preko KP nego putem vibera .Na kraju preporučujem svakom prodavcu da vas izbegne
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.