Kosta Bihler

Zrenjanin

Član od: 29.04.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao prepakivan telefon, pokvaren koji ne moze da se popravi, sve što je rekao je slagao jos poslao paket i stavio vecu odkupnu cenu nego sto je rekao, i posle kao slucajno pogresio, garantovao da ce vratiti ostatak cim mu stignu pare i naravno od toga nista, niti se javlja niti odgovora. UŽAS, DNO DNA! !! !! ! Moj savet nikad i nista ne uzimati od ovog! !!

Audio > Zvučnici | Vuferi kućni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Clan me prvi kontaktirao u vezi zamene za njegov H. Kardon ts7 vufer za neki moj vufer za auto. Birao je vufer koji je hteo izabrao kutiju u koju sam mu taj vufer ugradzivao sekao kutiju i sve lepo uredio kako njemu odgovara. Kad je bilo sutradan da posalje covek se ne javlja pet dana ne moze ni poruku da uzvrati koju je procitao naravno. I tako posle toliko mojeg truda i prepravki ja nedobijem nista a on vec dao drugom vufer. Imam najmanje 20 skrin shotova sa vibera sto smo se dogovarali i sve lepo dokumentovano kako me lik izmaltretirao i izradio. . stvarno ga treba zaobici jer on ovaj sajt ne shvata ozbiljno i nismo svi ovde da bi vreme gubili vec ima nas koji od ovoga hranimo porodicu. Zaobici u velikom luku! !!
Kako ne kontas, još sam ti bio rekao i izvinio sam ti se da nisam vise zaintresovan za menjazu.

Nakit, satovi i dragocenosti > Nakit | Narukvice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narukvica neispravna, nakom pokusaja da mu se obratim preko kupujem prodajem, blokirana je kominikacija. Nastavljena preko Vibera, odbio da vrati novac uz uvrede da sam nesto pokvarila.
Kome nije jasno sta se dogodilo ovde moze samo da mi se javi na kp,jel ova žena je nekorektna. Imam sve dokaze da laže i da mi je dala negativnu bez nikakvog razloga.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi muški

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prvo je pokusao da naplati skuplje od dogovorenog, stavio je 200d. vecu otkupnu cenu, sat koji sam kupio je NEISPRAVAN iako je on tvrdio da je potpuno ispravan, opravka me je kostala do sad 1500d. a bice i vise jer sat ima vise nedostataka koje pokazuje u radu, bojim se cak i da ga je nemoguce popraviti.
Poslao sam ti ispravan sat od vrednosti 100e lange sohne AA za 1200din Ja sam te bio nazvao i Izvinio sam ti se u vezi toga oko poste i uplatio sam ti nazad pare! To da se razumemo ti si nosio kod nekoga ko nema pojima o satovima otvarao si ga i ko zna sta si radio. Iskreno nisi covek!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.