Kosta Srecko

Beograd

Član od: 11.07.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Sijalice | Xenon

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao xenon, radio 1h i crkao. Kada sam mu se obratio pitao me je da li je balast ili sijalica. Ustanovili smo da je balast, zahtevao sam da posalje drugi. Rekao je moze i posle toga ga nema ne odgovara na poruke. Pritom rekao je da ponovo placam postarinu. NIKAKO NE PREPORUČUJEM SARADNJU.
covek je LAZOVCINA...covek? rekao sam mu da mi posalje taj balast sto neradi da bi mu zamenim za drugi balast.naravno nije poslao .iz kog razloga neznam.ima sve u porukama

Automobili | Oprema > Sijalice | Xenon

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sijalice su katastrofa, lepo pitam jel mozes da zamenis ili vratis pare, on kulira, posaljem slike od starih jace sijaju nego nove, prave neke senke strasno!
sijalice su ispravne i rade.kakav je far na kolima ne ulazim u to.

Automobili | Oprema > Patosnice, presvlake i tapacirung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

K A T A S T R O F A! Prodavac je toliko bezobrazan i neodgovoran, da to prelazi sve granice. Jasno je pitan da li presvlake odgovaraju automobilu za koji su kupljene, kaže odgovaraju, presvlake stižu i naravno NE ODGOVARAJU, mogu samo da se postave tako što će se rašiti pozadi kako bi se stavile jer preko naslona za glavu ne mogu da stanu. . Posle toga je kontaktiran i onda počinje pravi bezobrazluk: PONAŠANJE JE TAKVO DA TREBA DA GA MOLIM I JURIM DA MI POŠALJE DRUGI PROIZVOD ILI DA MI VRATI NOVAC JER SU MI PRESVLAKE POTPUNO NEUPOTREBLJIVE. On to gleda verovatno sa te strane da je uzeo novac i baš ga briga sada. .. I naravno njegov odgovor kao i na svaku zamerku u njegovim negativnim ocenama je ta da je prodao STOTINE PRESVLAKA I DA SE NIKO NIJE ŽALIO. . Moja preporuka je NIKAKO NE KUPOVATI NIŠTA OD OVOG PRODAVCA KOJI UOPŠTE NIJE PREPORUČLJIV ZA BILO KAKVU SARADNJU. 10 GODINA KORISTIM NET PRODAJU I KUPOVINU I NIKADA NISAM IMAO OVAKO LOŠE ISKUSTVO.
1.presvlake odgovaraju za punta,prodao sam ih na stotine. 2.laze da me je zvao.za neke probleme treba okrenuti broj telefona a ne porukom.. 3.nezna da namontira presvlake. 4.izbegavati ga kao kupca.

Automobili | Oprema > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovaj clan je sam izazvao moju negativnu ocenu. Isporuka nije bila kompletna (nedosatajala su uzglavlja) a onda me je 15 dana obecavao da ce ih poslati. Danas sam ih napokon dobio i opet nekompletno, umesto 5 dobio sam 4 navlake za uzglavlje. Negativna ocena je nuzna.
Uz te presvlake idu 2 naslona za glavu.poslao sam mu 4 i čovek nezadovoljan.

Nameštaj > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac mi je isporučio neodgovarajuće presvlake, nakon čega nekoliko dana nije odgovarao na pozive!
presvlake su odgovarajuce sto sam se licno uverio jel sam mu ja montirao za prednja sedista,ali treba se malo pomuciti za montazu sto doticni ocigledno nije.prodao sam na stotine takvih presvlaka i niko nikada nije imao zamerku.ja razumem da ne odgovaraju za ferarija ali za fijat stila......
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.