Kosta

Čurug

Član od: 01.02.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Fitnes i vežbanje > Sprave za teretanu

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ocenu najbolje opisuje prijava upucena administreaciji KP-a: Prosle nedelje smo se dogovorili da mi posalje bucicu, ciji je oglas malopre obrisao. Upozorio sam ga da je adekvatno upakuje sto on nije ucinio samim time je doslo do ostecenja tokom transporta koji se manifestuje u vidu slomljene matice sto bucicu cini neupotrebljivom. Odmah po prispecu kada sam primetio nazvao sam ga trazio je od mene da je slikam i posaljem sliku putem Vibera. po prijemu slike mi je saopstio da ce se potruditi da mi nade odgovarajucu, ali da cu ja opet morati snositi troskove transporta, od tada do malopre se nismo culi vec mi je samo slao sms poruke u kojima je napominjio da ce mi se javiti za nekoliko sati kada pronade spomenutu odgovarajucu maticu. Malopre mi se javio posle moje poslate sms poruke sa konstatacijom da je ne poseduje tj. nije pronaso, kada sam mu spomenuo da cu ga oceniti negativno i prijaviti napomenuo mi je da mi moze vratiti prvo 20 evra, zatim 10, normalno bez uracunatog prevoza, da donesem bucicu u Novisad gde mu radi brat itd. Tvrdi da je prodao do sada 300? ? bucica i ostalih predmeta, kako je do sada samo on snosio slicne troskove spominje raznu robu ukljucujuci i lustere, poseduje svega 56 ocena sve upucuje na to da mu ovo nije prvi nalog, znaci posle svakog kompromitujuceg otvara novi. Ne bih da vam sugerisem, ali mislim da je u redu da vam napomenem kao kolekcionar ploca i ljubitelj knjige na *** i **** posedujem preko 5000 i slovima pet hiljada ocena, redovno mi salju spisak aukcija za koje sam zainteresovan, od kada su poceli da tolerisu slicne slucajeve uz objasnjenje da zive od njih, naravno nezvanicno koje nam je usmeno saopsteno, broj aukcija se drasticno smanjio. Zamolio bih vas da mi odgovorite sta da radim? Korisniku nije stalo do reputacije posto mi je saopstio da ce otvoriti tri nova na kojima se pozitivne ocene lako mogu uz prijatelje steci na lazan nacin uz razmenu dve poruke.
Sta reci za coveka koji gleda samo sebe.Ponudio sam mu da mu vratim pare,ali naravno posto je 2000din postarina a toliko i teg.Neko je morao da bude u minusu.Ponudim mu da podelimo taj minus pa da svako bude u minusu po 1000din,nece ni da cuje.Kada sam mu rekao da cu mu poslati 2000din i ostaviti mu tegove pristao je.Naravno da necu izaci u susret ljudima koji gledaju sebe i koji prete minus ocenama.Čovek preti minus ocenama,zatvaranjem naloga,tuzaka se….Sta da vam kazem svakakvih nas ima ako ova minus ocena nekom navodi da sam prevarant neka uporede sa ostalim pozitivnim.Naisao sam na loseg coveka i za pisljivih 2000 dobio minus ocenu ali nisam hteo da mu vratim pare jer je obicna tuzibaba,a takve ljude nikad nisam voleo!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.