Kosta

Leskovac

Član od: 22.07.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Samsung | Punjači i baterije

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin je nazvao i trazio da mu posaljem bateriju, otisao sam u postu istog dana samo zbog baterije da bih ga ispostovao maksimalno, naveo sam do 19h kao sto je trazio (imam uputnicu ako je potrebno da prilozim), stigla mu je baterija, prvo je pravio problem zasto mu je baterija stila u 10 sati ujutru (mislio je da ce mu postarina biti kuplja, a nije vec je dobra volja kurira sto su mu odneli ranije), i na kraju nije podigao paket, sada cekam da mi se paket vrati i da platim duplu postarinu, koja je skuplja od vrednosti same baterije. Izbegavajte ga u sirokom luku.
decko hvala na oceni, dogovor je bio da mi odgovoris na poruku ovde na kp zbog sigurnosti da je baterija ispravna. paket je u posti i cekam da odem po njega, ali ti umesto odgovora osudjujes bez veze. posto ocigledno prodajes neispravne stvari koje meni nisu potrebne, mogu da ti ponudim da ja platim postarinu u jednom pravcu. pozdrav i sve najbolje ti zelim
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.