kp sd prodaja

Smederevo

Član od: 02.03.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

nisam dobio kutiju prilikom zamene koja mi je obećana ni punjač ni garanciju sada mi trazi doplatu za kutiju a lično smo menjali telefone ali kutiju navodno nije pooneo na licu mesta se uverio kao i ja u ispravnost telefona i sve je bilo dogovoreno sada mi trazi doplatu jer kao neki čip ne valja na iphoneu 6
Covek je rekao da je sa iPhone 6 sve super, pritom odem do servisa kod nas u Smederevu, čovek mi kaze da je čip izvadjen i da ne postoji mogućnost da ga uopšte ima. Čujemo se sa čovekom, on mi kaze da pošaljem kutiju sa otkupom 2000 din da bi mi ostalo za taj čip, čujemo se isti taj dan preko poruka, kažem čoveku da ću poslati kutiju sa otkupom on kaže da je to već ucena. Odustaje od istog. Posle toga kaže da je prodao moj Huawei, da će tražiti od čoveka telefon a njemu vratiti novac, i da vratimo svako svom telefon. Ja mu kažem može ako taj čovek pristane telefon da vrati, ali pritom da telefon bude u stanju u kakvom je i predat, kao što je njegov IPhone. On će meni da će taj telefon polomiti, da od tog telefona ništa neće ostati. Pritom, kaže ne treba kutija, platicu ja čoveku 1000 din, ja rekoh okej. Meni prodaje priču prvo kako je koristio wi-fi na tom telefonu, posle toga kaže kako je preko svoje kartice i preko gb koristio internet što znači da je znao da Wi-Fi ne može da se upali. Ne preporučujem sa njim saradnju nikakvu. Iz tog razloga sto basira ljude. Prvo kaže jedno, onda menja brzo odluke. Sa ovim članom saradnja - 0

Kompjuteri | Laptop i tablet > Torbe i rančevi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izvrsena zamena telefona za tablet od kojeg nema jednog slova postenja od onoga sto je stiglo upakovano. Da ne duzim objasnjavajuci, bez imalo stida! !!
Tablet je poslat u dobrom stanju kao što je video na slikama koje su mu bile poslate, rečeno mu je je da baterija solidno drži, ali da tablet može koristiti na punjaci pošto mu je trebalo za klinca koliko se sećam da gleda crtane. Telefon koji je stigao ne prihvata mrežu i nema srpski a ni hrvacki jezik. Zvao sam par puta i niko se nije javljao, nije neka cena tableta a ni njegovog telefona da bih imao potrebu da se nalazim sa njim i da pravimo probleme, u svakom smislu hvala na oceni.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.